Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 17:00

27.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: A pak, že se historie neopakuje!


12

Dnešní 27.kolo divize ukázalo a potvrdilo, že se historie může opakovat! Nevěříte? Po podzimním vítězství Benešova ve Frýdlantu se mužstvo posunulo na 1. příčku tabulky a ač to zní neuvěřitelně po závěrečném hvizdu dnešního utkání vévodí fotbalisté Dolního Benešova divizní tabulce jako lídr znova! Tak to je jako fotbalový zázrak. A co tomu předcházelo? Posuďte sami! 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už v 1. minutě stačila odvrátit obrana hostů střelu Pecucha na rohový kop. Časomíra se posunula na 2. minutu a po rozehraném rohovém kopu domácím Haasem skončila nevídaná hlavička Rychnovského v levé šibenici gólmana Prepsla – 1:0!

 

Hosty však gól v jejich síti nijak nedeprimoval. Naopak. V 6. minutě pálil Wludyka v dobré pozici nad. Nešťastnou se pro domácí stala 13. minuta, Kučera našel svým centrem nabíhajícího Svatonského a skóre se měnilo – 1:1.

 

Sebevědomí hostů značně narostlo. Blízko vedoucímu gólu byli hosté ve 20. minutě, po rohovém kopu Wludyky hlavičkoval pohotově Svatonský, ale balón skončil jenom na horní síti! Hosté rozehráli další nadějné, útočné šance, ale do vyložené gólové se už nedostali. Jejich branku pak zachránila nepřesná muška Býmy, jeho dělovka ve 23. minutě se mezi tyče nevešla. Gólem neskončil ani nádherný přízemní centr Haase ve 33. minutě, na který žádný z domácích hráčů ve vyložené pozici nedoskočil! 

 

Hosté ve 2. poločase svůj výkon z toho prvního už nezopakovali. Fotbalová kvalita výrazně poklesla, mnohem více však přibylo emocí a nervozity. Hra se odehrávala mezi šestnáctkami, výrazně se zvýšila agresivita a pohledný fotbal byl na ústupu…. Domácí nevyužili svou velkou šanci v 51. minutě, Pecuch našel hlavičkujícího Hartmanna, ale ten cíl minul. V 59. minutě se mezi tyče branky hostů nevešla ani dělovka Býmy z přímého kopu.

 

Svou velkou, gólovou šanci nevyužil ani Wludyka v 73. minutě, a tak se dramatická koncovka stupňovala do závěrečných minut. Hosté hrající na remízu však své úsilí do konce zápasu nedotáhli. V 83. minutě zahrávali domácí přímý kop. Moravec poslal nadýchaný centr do vápna, hlavičkující obránce hostů přiklepnul balón přímo na kopačky  Rychnovskému a ten svým druhým gólem dal výsledku konečnou podobu – 2:1. Tímto gólem posunul domácí jedenáctku do čela divizní tabulky!

 

 V závěrečných minutách si domácí už své vítězství taktickou hrou pohlídali. Tři kola před koncem letošního ročníku tak dostal souboj o postupujícího do MSFL další nový náboj!     

 

Autor: Petr Krömer



Ohlasy k zápasu


FC Dolní Benešov
Domácí trenér – Marcel Melecký: Gól ve 2. minutě nám vlastně ublížil, mysleli jsme si, že to asi přijde samo. První poločas jsme nezvládli, v tom druhém jsme dokázali soupeře uhlídat a díky dvěma super zahraným standardkám se nakonec radujeme z plného bodového zisku!

1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
Hlasy po utkání: Hostující asistent – Martin Šrámek: Sehráli jsme výtečný první poločas, bohužel ve druhém jsme už tento výkon nezopakovali. Zápas jsme si prohráli po chybách při standardních situacích domácích, které jsme nedokázali pohlídat!



Sestavy


FC Dolní Benešov
D. Hampel [-] - J. Býma [-] (88. D. Skroch [-] ) , M. Pecuch [-] , O. Haas [-] , D. Rychnovský [-] , T. Gebauer [-] , M. Hartmann [-] (60. M. Strakoš [-] ) , O. Adamík [-] (90. D. Mlýnek [-] ) , T. Moravec [-] , J. Romaněnko [-] , F. Labuda [-]

1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
O. Prepsl [-] - M. Střižík [-] , O. Dvořák [-] , O. Škorik [-] , J. Hrdlička [-] , D. Marek [-] - D. Kučera [-] (75. M. Šigut [-] ) , R. Šafner [-] , J. Svatonský [-] , J. Wludyka [-] , A. Kratochvíl [-] (46. D. Hutník [-] ) -

ŽK: 79. T. Gebauer , 87. J. Romaněnko , 89. M. Pecuch - 57. J. Wludyka , 81. M. Šigut , 83. O. Škorik .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kaloč Radim - GALÁSEK Michal, VIDLIČKA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Jakub Švrčina
Tip experta: výhra domácích

Dalšímu ze svých bývalých klubů přeji celkové vítězství v divizi, takže Benešov za 3 body.

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích