2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 17:00

25.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jeseník pokořil Frýdlant


Branky


16

Góly na začátku a na konci utkání orámovaly naše domácí vítězství. Vítězství ubojované, vydřené, upachtěné, ale nesmírně důležité. Právě bojovnost bylo to, co zdobilo jesenickou partu v sobotním souboji s fotbalovějším a herně vyzrálým soupeřem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Májový liják pročistil vzduch a také jesenickému fotbalu se v divizi o dost lépe dýchá po domácí výhře nad Frýdlantem. Cestu k ní otevřel rychlý gól z 5. minuty, v níž Kysela odcentroval z levého křídla, přetažený balon našel zapomenutého Vavrače, který technickou střelou z úhlu k zadní tyči překonal gólmana Prepsla. Honza Vavrač skóroval proti Frýdlantu i v podzimním utkání na hřišti soupeře, kde jsme vyhráli rovněž 2:0. Pojistka našemu vítězství přišla v úplném závěru, kdy Jeseník, bránící těsné vedení, se vymanil z rostoucího tlaku hostí, rychlý protiútok vyšperkoval Bříza parádní přihrávkou na Marcinova, který postupoval sám ze strany na bránu a zakončoval podobně jako Vavrač při prvním gólu.

Co se dělo mezi oběma brankami? Hosté byli živější a chtěli hrát fotbal. Zároveň bylo trochu znát, že mají nahráno a užívají si klidný střed tabulky. Naše mužstvo hrálo o hodně a bojovností i nasazením předčilo soupeře, který měl více šancí, častěji hrál s míčem, ale střelecky se neprosadil.

Domácí tým měl světlé chvilky na konci poločasu, kdy Macurovu nebezpečnou ránu s vypětím všech sil brankář vyrazil. Hosté v druhém poločase stupňovali tlak a prosazovali se hlavně ze vzduchu. Jedna hlavička šla těsně vedle, druhá do břevna a tu třetí lapil na čáře Červenka. Hosté odcházeli smutní, ale za předvedený fotbal se nemusejí stydět. A naše mužstvo ukázalo velké srdce.

Sedmadvacet bodů v minulých divizních sezonách na záchranu nestačilo (loni sestupovala Pustá Polom dokonce se 36 body!), ale třicet bodů už by letos stačit mohlo, s ohledem na to, jak se trápí mužstva v pořadí za námi. Proto ve středu čeká naše mužstvo klíčová domácí bitva o záchranu s Hranicemi.

 

zdroj: http://www.fotbaljesenik.cz



Sestavy


FK Jeseník
J. Červenka [-] - D. Macura [-] , J. Řezníček [-] , A. Bříza [-] (90. T. Andrušík [-] ) , V. Keltner [-] , B. Mlynář [-] , P. Plhák [-] , P. Kysela [-] (76. D. Marcinov [-] ) , M. Furik [-] (90. J. Prachař [-] ) , J. Karakasidis [-] , J. Vavrač [-]

1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
O. Prepsl [-] - M. Střižík [-] , O. Dvořák [-] , O. Škorik [-] , J. Hrdlička [-] - A. Kratochvíl [-] (46. D. Hutník [-] ) , J. Svatonský [-] , R. Šafner [-] , J. Wludyka [-] , D. Kučera [-] (46. D. Marek [-] ) , M. Šnyta [-] (70. M. Šigut [-] )

ŽK: 41. V. Keltner , 45. J. Řezníček , 51. P. Kysela , 80. A. Bříza , 87. D. Macura - 41. J. Svatonský , 52. D. Hutník , 82. R. Šafner .
Počet diváků: 186. Rozhodčí: Lukašík Petr - KALOČ Radim, RICHTÁR Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip experta: výhra hostů

V brance s Prepslem nebo Ježem jsou hosté nezranitelní!

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích