0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 15:30

21.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Opavy rozhodlo čtvrthodinu před koncem


Branky


17

DIVIZE-Rezervní tým Slezského FC při předešlém venkovním výjezdu neuspěl na půdě Frýdlantu nad Ostravicí, takže z Hranic už se nechtěl vracet s prázdnou. Opavské béčko sice příliš nevylepšilo slabou produktivitu, ale vzadu udrželo nulu, což společně s trefou hrajícího asistenta trenéra Swiecha znamenalo těsnou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V sestavě hostujícího mužstva nescházel ani druholigista Svozil, který od začátku úspěšně dirigoval tříčlennou opavskou defenzivu. Hranice si vytvořily pouze jedinou tutovku, když ve 24. minutě rozezvonily břevno. Slezané reagovali pěknou akcí Grussmanna s Kotlíkem, ale tečovaný pokus Večerka se o chloupek nevešel mezi tři tyče. Krátce před přestávkou pak Rychlý posunul balon na Kotlíka, ten našel uvnitř šestnáctky úplně volného Vránu, jenže mladý opavský útočník pálil ukvapeně nad břevno. Po přestávce už hosté naplno převzali otěže. Stejně jako v minulém kole však dopláceli na značně vychýlenou mušku. Postupně se drbali za ušima Grussmann, Vrána a Kotlík, takže nad výsledkem stále visel velký otazník. Domácí borci vylezli z obranné ulity v 67. minutě, ale exopavský Kušner zamířil příliš vysoko, když mu gólman Lasák výtečně zmenšil střelecký úhel. Nerozhodným stavem tedy otřásl až Swiech, který se po faulu na Grussmanna postavil k přímáku a perfektně zakroutil míč přes zeď – 0:1. Hosté samozřejmě chtěli své vedení zvýraznit, jenže Adam Helebrand s Litwiakem zazdili sólové nájezdy. 



Ohlasy k zápasu


SK Hranice
Jan Jursík (trenér): K dalšímu utkání přijel nevyzpytatelný soupeř z Opavy. Nevyzpytatelný svou sestavou, neboť do každého zápasu nastupuje v jiném složení. Tak to bylo i v dnešním zápase. Utkání začalo poměrně svižně, bylo bojovné, s nasazením z obou stran. Přes vyrovnaný průběh jsme se dostali do několika šancí, ale ani Kuchař, ani Kušner je neproměnili. Ani soupeř nezahálel, brankář Tomečka zastavil dvě gólovky hostí, a tak se šlo do poločasové přestávky bez branek. Druhý poločas začali hosté aktivněji než my, deset minut jsme se na hřišti hledali. I když jsme poměr sil na hřišti srovnali, přece jen byl soupeř hlavně v záloze přesnější. Ale ani to neznamenalo, že bychom neměli možnosti ke vstřelení branky. Bohužel si na hostujícím brankáři Lasákovi vylámali zuby Kuchař, Vyka i Nehyba. Hosté byli nebezpeční především v rychlém protiútoku. Z toho také padl jediný gól utkání, kdy po sporném ofsajdu hosté rychle rozehráli a my jsme zastavili akci až faulem na 25m od branky. Swiech bohužel svou střelu levou nohou zatočil mimo dosah Tomečky a rozhodl tak o rozdělení bodů. Zápas mohl a možná i měl skončit opačně, ale zatím se trápíme v koncovce. Pokud nedáme tutovky, nemůžeme pomýšlet na body nutné k záchraně. Věřím, že se v tomto směru zlepšíme už v příštím utkání, dnes jsme kvalitou ve hře za velmi dobrými mladíky z Opavy nezaostali, utkání bylo vyrovnané až do konce.

SFC Opava B
Lukáš Černín (trenér): . „Myslím si, že jsme vyhráli zaslouženě. Hlavně ve druhém poločase jsme si vytvořili značný tlak a spoustu šancí. V koncovce jsme se bohužel znovu trápili, takže výsledek byl dlouho na vážkách. Tentokrát to naštěstí dopadlo lépe než ve Frýdlantu.



Sestavy


SK Hranice
J. Tomečka [-] - T. Čáp [-] , J. Nehyba [-] (70. P. Šišlák [-] ) , R. Sobek [-] (70. P. Vladař [-] ) , A. Kušner [-] , M. Lasovský [-] , M. Kuchař [-] , M. Vyka [-] , R. Kundrát [-] , R. Kalous [-] , L. Lasovský [-]

SFC Opava B
K. Lasák [-] - J. Kolísek [-] , M. Vrána [-] , O. Kotlík [-] (81. A. Helebrand [-] ) , O. Večerek [-] (70. P. Hurta [-] ) , M. Socha [-] (70. R. Litwiak [-] ) , V. Berger [-] , A. Rychlý [-] , R. Grussmann [-] , J. Svozil [-] , J. Swiech [-]

ŽK: 20. A. Kušner , 44. M. Lasovský , 76. R. Kundrát - 30. J. Kolísek , 33. J. Svozil , 80. A. Rychlý .
Počet diváků: 155. Rozhodčí: KOVÁŘČÍK Dominik - LYSÁK Václav, SMÝKAL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: David Juřica
Tip experta: výhra domácích

Domácí by měli zabrat pokud pomýšlí na záchranu a opavské áčko hraje v neděli, tak nebude béčko posílené.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích