2:1
(2:1)
26. P. Cigánek (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2017 10:15

15.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Havířov už bodoval naplno


Branky


13. T. Wojnar , 23. T. Wojnar - 26. P. Cigánek (vl.)
0

 

Nejlepším mužstvem Moravskoslezské divize E z karvinského okresu zůstane i po posledním duelu první poloviny sezóny MFK Havířov. Bospor na tamním městském stadionu nezachytil úvod derby, a i když brzy snížil, nakonec se vracel domů s prázdnou.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Nabuzení domácí vletěli do zápasu s chutí ukončit sérii pěti utkání bez vítězství. Trestný kop Matušoviče v 8. minutě skončil ve zdi, s dorážkou Lisického si nadvakrát poradil hbitý Jakub Švrčina. Bospor naznačil útočné výpady centrem Jaroslava Baculáka a pokusem o zakončení patičkou Martina Opice, následná střela Marka Jakubova šla nad, ale pak už se skóre měnilo.

 

A do vedení šli Indiáni. Ve 13. minutě totiž bohumínská levá strana nezachytila rychlý výpad soupeře a po přihrávce do druhé vlny pálil přesně k tyči Wojnar1:0.

 

Po dalších deseti minutách Lisický z půli hřiště nakopnul vysoký míč směrem k šestnáctce Bosporu, ze souboje Wojnara, bránícího Baculáka a gólmana Švrčiny vyšel nejdůraznější urostlý domácí útočník, no a když se neozvala píšťalka hlavního arbitra, trefil se havířovský hrot pohodlně podruhé – 2:0.

 

Bospor snížil vzápětí. František Hanus rozehrál trestný kop, před Romanem Košťálem stačil do hlavičky vlétnout domácí Cigánek, jenže k jeho smůle poslal míč do vlastní sítě – 2:1.

 

A za dvě minuty mohlo být srovnáno. Po spolupráci s Jakubem Ptáčkem se do koncovky dostal na rohu malého vápna Jakubov, dělovkou však pouze poslal míč do hrudi gólmana Slavíka.

 

Je však nutné uznat, že domácí byli jasně fotbalovější.

 

Drželi míč, kombinovali a obranu Bosporu drželi pořád v napětí. Navíc vysokým napadáním nutili Havířovští, hostující obránce k nákopům, takže bohumínské akce měly jepičí život.

 

Před pauzou pak ještě z osmi kroků překopnul branku a odmítnul hattrick Wojnar, ve 40. minutě si pak za obranu naběhnul Omasta, kterého úžasně vychytal Švrčina. Poločasový výsledek byl spravedlivý.

 

 

Po obrátce si brzy řekl o střídání zraněný Milan Halaška a celkově se Bohumínští přece jen víc účastnili hry. Indiáni dál tvořili hru, ale v jejich defenzivě byla i okénka.

 

V 55. minutě se do brejku hnal Dominik Palej, při přečíslení se však pokusil lobovat neúspěšně Slavíka, což se moc nelíbilo sprintujícím spoluhráčům. Po hodině hry v tutovce minul křížnou ranou Ptáček.

 

I dále pak Havířov tvořil a Bospor spíš jen bořil. Až v 80. minutě se k zakončení dostal Opic, z těžké pozice z 18 m bohužel přestřelil. Hosté chtěli získat tlak nákopy, jenže se to nevedlo, a sami naopak dvakrát málem inkasovali. Centr Omasty totiž srážel směrem do vlastní branky Lukáš Poštulka, ale trefil padajícího Švrčinu, který v závěru vychytal ještě únik Barana.

Zdroj: FK BB

 

 

 



Ohlasy k zápasu



FK Bospor Bohumín
Marek Poštulka, trenér: Domácí na nás vletěli, což jsme čekali, bohužel jsme se s tím nesrovnali. Byli agresivní, silní na balónu a moc nám toho nedovolili. V prvním poločase jsme byli jako na kolotoči. Po přestávce přišly i naše možnosti k brejkům, se kterými jsme ale naložili prachbídně. Škoda toho. Byl to snad nejsilnější soupeř v sezóně a přitom jsme klidně mohli se štěstím sahat po bodu, i když Havířov měl šancí dost.



Sestavy


MFK Havířov
L. Slavík [-] - D. Bialek [-] , P. Lisický [-] , P. Cigánek [-] - P. Zupko [-] , T. Wojnar [-] (86. M. Švábík [-] ) , L. Skoupý [-] , J. Klejnot [-] , B. Förster [-] (91. M. Baran [-] ) , M. Matušovič [-] (78. J. Cenek [-] ) - T. Omasta [-]

FK Bospor Bohumín
J. Švrčina [-] - L. Poštulka [-] , J. Baculák [-] (76. J. Ferenc [-] ) , R. Košťál [-] , M. Jakubov [-] - F. Hanus [-] , M. Halaška [-] (48. J. Nowinski [-] ) , J. Sittek [-] , D. Palej [-] - M. Opic [-] , J. Ptáček [-] (60. D. Jatagandzidis [-] )

Počet diváků: 340. Rozhodčí: MALČÁNEK Václav - VRŤO Peter, ŘEZNÍČEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.