1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2017 10:15

15.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valašské derby vítěze nemělo


Branky


0

V utkání dvou mužstev, které se znají teměř dokonale, nedokázal ani jeden z týmů rozhodnou ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

K poslednímu  zápasu  podzimního  kola jsme zajížděli  do Brumova, dlouholetého  působiště  trenéra  Mičegy.
Bylo to derby se  vším  všudy, na umělce  především boj o každý  metr.  Odehráli jsme  dobré utkání, kdy jsme určitě nebyli horším  týmem, dali jsme  Radimem Bublákem  krásny  gól a vytvořili  jsme  další  šance, které  volaly  po  gólech.  Radim  vyslal na bránu  ještě jednu  střelu, které sklidila  potlesk  fanoušků a dostal se  ještě do jedné vyložené  šance.  V prvním poločase  byl blízko skórování  Lukáš Matůš, v druhé  půlce  měl gól na kopačce  i  Marcel Ondráš.  Domácím se podařil vsítit  vyrovnávací  gól, který by mohl pasovat  do  škatulky "šťastný".  Další  střelec  ani na jedné straně  se  již nenašel, proto zápas  skončil  remízou.

K poslednímu  zápasu  roku (jarní předehrávka)  zajíždíme  příští  víkend  do Havířova.


Valašský  fotbal :
Trenér divizních fotbalistů Vsetína Miroslav Mičega se vrátil do důvěrně známého prostředí v Brumově, kde prožil výbornou štací a rád si na ni zavzpomínal. Hosté si z tamní umělky odvezli bod.
„Byly to smíšené pocity. Na zápas jsem se těšil a zároveň trochu nostalgicky zavzpomínal na mé vydařené angažmá v Brumově. Přijetí bylo vřelé. Proti nám nyní hrál tým, který až na střelce Vaculína dokonale znám,“ zavzpomínal Miroslav Mičega.
Utkání se hrálo na umělém hracím povrchu a byl to spíše boj, než fotbal. „Konečná remíza je zasloužená. Chvíli byli lepší domácí, chvíli my. Bylo to hlavně o soubojích a bojovnosti, než o pohledném fotbale,“ dodal Mičega k samotnému remízovému zápasu.

 

 

 

Zdroj: Petr Říha, FC Vsetín

 



Sestavy


FC Brumov
T. Pjajko [-] - M. Chovanec [-] , J. Habanec [-] , D. Juřica [-] , T. Kolouch [-] - M. Imeri [-] (46. P. Naňák [-] ) , M. Doležal [-] , M. Zvoníček [-] (61. T. Chuchma [-] ) , D. Řehák [-] - P. Vaculín [-] , M. Novák [-] -

FC Vsetín
J. Eliáš [-] - M. Mydlář [-] , T. Kresánek [-] , M. Ondráš [-] , D. Dulík [-] , J. Maček [-] - R. Bublák [-] , M. Jaroš [-] (90. R. Zuzaňák [-] ) , V. Surovec [-] (73. J. Kapusta [-] ) - O. Bartozel [-] (87. P. Amrich [-] ) , L. Matůš [-]

ŽK: 85. T. Kresánek .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: KOSTELNÍK Tomáš - HANÁK Petr, ŠIMONÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.