2:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2017 14:00

14.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vše rozhodl Juřica


Branky


0

 

Poslední domácí zápas podzimu se výsledkově nepovedl, série sedmi utkání bez prohry tím skončila. Jako první v divizi dobyl bohumínské hřiště Brumov, který dokázal třikrát překonat druhou nejpevnější obranu soutěže. Bospor dvakrát srovnal, ovšem na trefu z 83. minuty už nedokázal odpovědět. Obě mužstva neproměnila v utkání pokutový kop.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Domácí začali bez pracovně vytíženého Davida Jatagandzidise a potrestaného Jakuba Sittka katastrofálně. Ve 3. minutě se po pravé straně prosmýkl do vápna Imeri, jeho centr zakončil v pádu Řehák do padajícího gólmana Jakuba Švrčiny, od kterého se míč odrazil jenom k úplně volnému Novákovi 0:1.

 

Vyrovnání měl vzápětí po centru Jana Nowinského na hlavě Lukáš Poštulka, trefil ale jen padajícího gólmana Cúcika.

 

Až v 19. minutě přizvedl centr Nowinského hlavou Jaroslav Baculák a od boku Jakuba Ptáčka se balón odrazil do sítě – 1:1.

 

Nic víc zajímavého se v první půli nestalo. Hosté úporně bojovali a Bosporu scházely klid a přesnost.

 

 

Druhý poločas ovšem začal stejně jako první.  

 

Ve 49. minutě Juřica rozehrál trestný kop na hlavu Nováka, Švrčina balón vyrazil před sebe a Kolouch zblízka zamířil po břevno – 1:2.

 

Bospor odpověděl nepřesnou střelou Františka Hanuse, jenž se vrátil do sestavy po trestu, v 55. minutě pak znovu byl blízko gólu po standardce hostující Kolouch.

 

V 58. minutě už domácí fanoušci jásali, ovšem předčasně. Střídající Milan Halaška parádně prokličkoval do vápna, jeho střílenou přihrávku usměrnil do sítě Martin Opic, kterému se ale mával hodně přísný ofsajd.

 

K vyrovnání nevedla ani dalekonosná rána Hanuse, který vyslal v 69. minutě do úniku znovu Opice, jehož skolil brankář Cúcik. Druhou žlutou sice neviděl, kopala se však penalta. Cúcik bohužel směr penalty Hanuse vystihl…

 

Gól padl až deset minut před koncem, kdy Hanusův trestný kop poslal hlavou za záda Lukáš Poštulka2:2.

 

Jenže o tři minuty později přišel šok. Juřica zahrával volný kop z hloubi pole, pro centr si v pohodě šel Švrčina, jenže zničehonic podklouzl a míč doplachtil až do sítě – 2:3.

 

Zoufalý tlak Bosporu už k vyrovnání nevedl, navíc v nastavení po faulu ve vápně kopal také penaltu Habanec, ale bohumínský gólman jeho střelu chytil.

 

Zdroj: FKBB

 



Ohlasy k zápasu


FK Bospor Bohumín
Marek Poštulka, trenér: Je to škoda. Při vší úctě k soupeři byl Brumov asi nejslabším týmem, který se u nás během podzimu představil. Hosté hráli jednoduše, nakopávali jenom balóny, jenže my jsme se nedokázali prosadit. Navíc jsme se tentokrát nevyvarovali hrubých chyb, které jsme draze zaplatili. O to víc mě to mrzí v posledním domácím zápase podzimu.




Sestavy


FK Bospor Bohumín
J. Švrčina [-] - L. Poštulka [-] , D. Socha [-] , J. Baculák [-] , R. Košťál [-] - F. Hanus [-] , D. Palej [-] , J. Nowinski [-] , M. Wicki [-] (52. M. Halaška [-] ) - J. Ptáček [-] (77. J. Ferenc [-] ) , M. Opic [-]

FC Brumov
A. Cúcik [-] - T. Kolouch [-] , J. Habanec [-] , D. Juřica [-] , M. Chovanec [-] - M. Doležal [-] (85. T. Chuchma [-] ) , M. Zvoníček [-] , D. Řehák [-] (89. J. Fojtík [-] ) , M. Imeri [-] - M. Novák [-] , P. Vaculín [-] (79. P. Naňák [-] )

ŽK: 58. M. Opic - 20. A. Cúcik , 28. D. Juřica , 71. M. Zvoníček , 76. J. Habanec , 89. T. Kolouch .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Galásek Michal - ČERNOEVIČ Alexandr, ŠIŠTÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.