Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2017 10:15

14.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavičín si s Jeseníkem poradil


Branky


0

 

Závěrečné venkovní utkání v dalekém Slavičíně se hostům nepovedlo. Bez zraněných „futsalistů“ Vavrače, Plháka, Marcinova, Mráze a Furika musel trenér Zbýňovec implementovat do základní sestavy dorostence Prahaře a na střídačce měl k dispozici pouze dalšího dorostence Planého.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Už v 3. minutě zaváhal Mlynář a domácí šli díky střele Švacha do vedení. 1:0.

 

Ve 12. hosté inkasovali podruhé po rohovém kopu, když se prosadil Kříž. 2:0.

 

Herně v poli nehrál Jeseník špatně, snažil se o aktivní pojetí a připravil si i několik nadějných šancí. Hru dobře organizoval Minka, vepředu se srdnatě pral Bříza, hra po stranách rovněž nebyla špatná.

 

Ale ve 43. minutě domácí znovu trestali. Po chybné rozehrávce hostů dal Švach svůj druhý gól. 3:0.

 

 

Za třígólového rozdílu byl druhý poločas víceméně formalitou.

 

Přesto se Jeseník ještě pokoušel něco s výsledkem udělat. V největší gólovce postupoval Minka sám na bránu, ale nedal.

 

Na špatném terénu se hrál jen průměrný fotbal, ale góly padaly. Ä i ten další šel do sítě hostů – v 67. minutě zůstal nepokrytý Fojtík a Slavičín vedl 4:0.

 

V 85. minutě uviděl Řezníček druhou žlutou kartu a byl vyloučen.

 

Zpráva rozhodčího

 

Utkání odehráno na hrací ploše s travnatým povrchem se souhlasem obou mužstev.
Vyjádření k vyloučení: V 57' udělena hráči H-16 (Řezníček Jakub, ID: 96120765) ŽK za NCH - bezohledné podražení soupeře zboku v souboji o míč v nepřerušené hře. K přestupku došlo cca 10 metrů před pokutovým územím domácích ve středu HP. Protihráč nebyl při přestupku zraněn. Hra byla navázána PVK. V 85' udělena hráči H-16 (Řezníček Jakub, ID: 96120765) 2.ŽK/ČK za NCH - bezohledné kopnutí soupeře zboku v souboji o míč v nepřerušené hře. K přestupku došlo na polovině HP před technickými zónami obou mužstev. Protihráč nebyl při přestupku zraněn. Hra byla navázána PVK. Vyloučený hráč opustil HP bez zbytečného prodlení a bez projevů NCH či protestování.

 

 

 

V úplném závěru se ovšem hosté přece jen dočkali zasloužené gólové radosti, když parádní kombinaci zakončil Mlynář. 1:4.

 

Zdroj: s přispěním FK Jeseník

 



Ohlasy k zápasu


FC TVD Slavičín
Pavel Prešnajder, trenér: Dnes to byl z naší strany perfektní týmový výkon. Určitě nám pomohlo brzké vedení, kdy ve 12. minutě jsme vedli 2:0, což nás uklidnilo. Soupeř nám nekladl velký odpor a zaslouženě jsme vyhráli.

FK Jeseník
Josef Zbýňovec, trenér: Soupeř byl kvalitní, ale dva góly jsme dostali ze standardek a dva po hrubých individuálních chybách. Nehráli jsme úplně špatně, šance jsme měli, jenže zkomplikoval nám to první rychlý gól a definitivně nás zlomil třetí gól do šatny.



Sestavy


FC TVD Slavičín
J. Talčík [-] - T. Švach [-] , V. Juřica [-] (59. O. Školník [-] ) , D. Zvoníček [-] (70. T. Kocián [-] ) , D. Horáček [-] , L. Mezírka [-] , P. Kříž [-] , M. Goňa [-] (74. M. Salajka [-] ) , P. Švach [-] , P. Elšík [-] , B. Fojtík [-]

FK Jeseník
J. Červenka [-] - J. Minka [-] , D. Macura [-] , V. Keltner [-] , J. Řezníček [-] , M. Žák [-] , A. Bříza [-] , B. Mlynář [-] , J. Prachař [-] (71. M. Planý [-] ) , P. Kysela [-] , J. Karakasidis [-]

ŽK: 21. D. Zvoníček - 57. J. Řezníček , 83. J. Minka . ČK: 85. J. Řezníček .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Lukašík Petr - BROSKEVIČ Michal, ŽUROVEC David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.