Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2017 10:15

12.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jurečka s Puškáčem rozebrali Brumov do šroubku


0

V sychravém a deštivém počasí si domácí udělali střelnici na zahřátí. Brumov rozdrtili rozdílem třídy. Václav Jurečka a David Puškáč si zapsali góly i asistence, byli u všeho důležitého, co se na hřišti dělo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Takže pěkně popořádku:

14. minuta - David Puškáč centruje z pravé strany a Václav Jurečka s klidem otevírá skóre tohoto utkání. 1:0.

23. minuta - David Puškáč se přeorientoval do role střelce, narazil si míč se spoluhráčem a z hranice pokutového území střelou pod břevno nedal gólmanovi Cúcikovi žádnou šanci. 2:0.

 

45. minuta - akce po ose Socha, Puškáč, Socha a posledně jmenovaný uzavírá poločas na 3:0 pro domácí tým.

Druhý poločas načal kdo jiný než David Puškáč a rozjel tak pokračující opavský brankostroj. 4:0.

Bezradnost Brumova se ukázala v padesátéosmé minutě. Hosté měli výhodu rohového kopu, ale branka padla na druhé straně. Roh, ztráta míče a rychlý brejk Opavy. Míč vyvezl Patrik Strnad, nádherně mezi stopery prostrčil na Matěje Helebranda, ale míč Cúcik ještě vyrazil, avšak k dobíhajícímu Mozolovi, který ještě taky nedokázal protlačit míč do sítě a tak i další odražený balón musel uklidit do sítě Václav Jurečka. 5:0.

64. minuta – Václav Jurečka si z leva zatáhl míč, pohrál si obranou hostí a poslal s přehledem míč do hostující brány. 6:0.

81. minuta – po akci Jurečky, se tentokrát prosazuje Tomáš Čelůstka. 7:0.

 

84. minuta – Václav Mozol uzavíra stav utkání na, pro hosty děsivých, 8:0.



Ohlasy k zápasu


SFC Opava B
Lukáš Černín, trenér: Měli jsme převahu. Bylo jen otázkou času, kdy nám tam něco spadne. V prvním poločase měli hosté ještě náznaky šancí, po přestávce jsme zcela ovládli hru. Ani v minulých zápasech jsme nehráli špatně, jen jsme se trápili s finální fází. Hráči z áčka nám v tomto směru hodně pomohli. Byli rozhodujícím elementem.




Sestavy


SFC Opava B
K. Lasák [-] - T. Čelůstka [-] , J. Kolísek [-] , V. Jurečka [-] , A. Rychlý [-] , D. Puškáč [-] , V. Mozol [-] , M. Helebrand [-] (73. V. Hájek [-] ) , M. Socha [-] (66. P. Kuzník [-] ) , J. Swiech [-] , P. Strnad [-] (66. M. Vrána [-] )

FC Brumov
A. Cúcik [-] - M. Doležal [-] (75. P. Vaculín [-] ) , J. Habanec [-] , D. Juřica [-] , T. Kolouch [-] - M. Chovanec [-] , M. Imeri [-] (69. J. Búbela [-] ) , P. Naňák [-] (85. J. Fojtík [-] ) , D. Řehák [-] - T. Chuchma [-] , M. Novák [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kaloč Radim - BUREŠ Jakub, DUDEK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.