3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 15:00

10.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr a kandidát na postup tvrdě narazil


Branky


0

Lídr soutěže Havířov tentokrát zajížděl do Nového Jičína a měl tam jasně potvrdit své vedení v tabulce. Pro sázkaře jasná dvojka. Remízový král Nový Jičín, který doposud dokázal porazit jen poslední tým z Petrovic, měl být pro hosty lehké sousto. Ale obrovský omyl. Domácí ukázali svou kvalitu ve vší kráse. Předčili Havířov naprosto ve všech směrech. Bojovnost, rychlost a kombinační akce na jeden dotek, tak takhle tentokrát bavili své příznivce a tým soupeře se dostal do pozice diváka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedoucí  mužstvo Fortuna divize z Havířova se prakticky od samého začátku utkání nedostalo ke svému kombinačnímu stylu hry. Domácí nenechali nikoho na pochybách a nastoupili s odhodláním ukončit již příliš dlouhou jednobodovou sérii nerozhodných výsledků.

Takže pěkně popořádku.

10. minuta: domácí záložník Juříček kolmicí vysunuje kanonýra Pyclíka, brankář Slavík však svým včasným vyběhnutím dokázal ještě zabránit pohromě.

13. minuta: v akci opět Pyclík a jeho krásná střela a opět Slavík konečky prstů stačil vyrazit a nikdo z domácích už dorazit nestačil a tak skóré zůstalo nezměněno.

16. minuta: míč napálil domácí mladíček Marek Staněk, ale hostující brankář byl opět na místě.

17. minuta: Staněk si vychutnal obranu hostů a jako na podnose předložil přihrávku na Pyclíka a ten ukázal všem, co se dá nedat. Největší „tutovka“, ukopl se a vlastně ani bránu Slavíka neohrozil.

20. minuta: Pyclík vše odčinil. Zpracoval si krásný dlouhý balón za obranu, stoperům ukázal záda, mezi nohama prostřelil bezmocného brankáře a mohl jít oslavovat k rohovému praporku. 1:0.

Domácí nepolevili a dále drželi hosty na jejich polovině.

 

Všechno, ale mohlo být jinak ve 32. minutě. Ojedinělý protiútok mohl gólově zakončit havířovský Klejnot, ale naštěstí pro domácí, z jasné pozice střílel mimo.

Druhý poločas domácí začali opět velmi dobře a odměnou jim byla další branka do sítě hostů.

48. minuta: po levé straně ve sprintu ztáhl míč Pyclík, centr do šestnáctky hostů, Juříček nádherně sklepl nabíhajícímu Kalichovi a ten bombou „trhal síť“. 2:0.

To byl okamžik, který zřejmě zlomil hosty definitivně.

52. minuta: a pro hosty mohlo být ještě hůře. To se po přihrávce Staňka ocitl sám na malém vápně Josef Opatřil a vyšachovaná obrana hostů jen přihlížela, jak se domácí hráč mohl zeptat brankáře „kam to chce“, ale ten si hrál tak dlouho, až se pánem situace stal hostující brankář.

 Hosté pak začali hrát na riziko, pokusili se o útočnou hru, ale kromě několika standardek si pořádnou šanci nevytvořili.

Naopak každý protiútok domácích do otevřené obrany byl hodně nadějný.

55. minuta: Pyclík jde sám na brankáře, ale míč si příliš předkopl.

61. minuta: střela Pyclíka jde těsně vedle brány.

73. minuta: dělovka Švece nad.

A domácí do rozložených hostů bušili, co to šlo, ale žádnou ze svých šancí neproměnili.

83. minuta: hostující obránce přišel o míč v souboji s Pyclíkem a ten si dokázal poradit i s vyběhnuvším brankářem. Toho obešel a zavezl míč až do branky a korunoval tak naprosto zasloužený výsledek 3 : 0.

Domácí se dočkali zaslouženého potlesku diváků, kteří tak ocenili skvělý výkon svého týmu. Hosté vzhledem k průběhu utkání odjeli ještě s přijatelným výsledkem.




Sestavy


FK Nový Jičín
J. Tichánek [-] - M. Kiss Farkas [-] , D. Javorek [-] , F. Nippert [-] - J. Opatřil [-] (84. L. Uhlíř [-] ) , M. Švec [-] , J. Juříček [-] , J. Kalich [-] (79. J. Hruška [-] ) , M. Staněk [-] - O. Pyclík [-] (87. M. Fertál [-] ) - T. Wolf [-]

MFK Havířov
L. Slavík [-] - D. Bialek [-] , P. Michalčák [-] (89. P. Parchanský [-] ) , P. Cigánek [-] - P. Zupko [-] (71. M. Švábík [-] ) , T. Wojnar [-] , T. Omasta [-] , L. Skoupý [-] , J. Klejnot [-] , M. Matušovič [-] - J. Uher [-]

ŽK: 84. O. Pyclík - 59. J. Uher , 64. D. Bialek , 78. P. Cigánek .
Počet diváků: 165. Rozhodčí: ZAORAL Vít - ŠIŠTÍK Petr, ŠIMONÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.