1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2017 10:15

9.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Jičín je remízový král divize


Branky


0

Další, v pořadí již pátá remíza a pokaždé po výsledku 1:1. To je novojičínská raritka. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Brumově se vedení novojičínského mužstva zrodilo již v 8. minutě.  A to když Tomáš Wolf přesprintoval po levé straně domácí obranu a jeho zpětnou přihrávku proměnil Ondřej Pyclík. 0:1.

A pro hosty mohlo být ještě veseleji, jenže Jan Kalich ve vyložené pozici mohl jít sám na brankáře, ale balón si dál víc než bylo „zdrávo“  a bylo po šanci.

Domácí hrozili hlavně ze standardek, ale k vyrovnání jim nepomohla ani série rohových kopů.



Druhý poločas zahájili domácí řadou nakopávaných míčů, ale naštěstí pro hosty jejich hra postupně ztrácela lehkost a přesnost.

A hosté zase nedokázali využít šance, které jim domácí nabízeli, ale brejkové šance (Staněk, Opatřil)  řešili moc zbrkle. Ostatní situace vyřešil domácí brankář.

Naopak v 78. minutě vyrovnali domácí. Ve skrumáži se nejlépe zorientoval domácí kapitán Chovanec a doslova dotlačil míč do branky Tichánka. 1:1.

 Závěr byl doslova hektický. Minutu po vyrovnávací brance domácích byl vyloučen hostující Ondřej Malina a domácí vycítili šanci.

Oficiální zpráva rozhodčího: Vyjádření k ČK:1.ČK: H č.5 Malina Ondřej - 79´- ČK- urážka R v přerušené hře s použitím hanlivých a urážlivých výrazů slovy: " Jdi do piče ty debile." . K situaci došlo, když byl míč zahrán za pomezní čáru zhruba na polovině HP na straně AR1. Domácí hráč si vzal míč k provedení vhazování a poté došlo ke kontaktu mezi domácím hráčem a hráčem H č.5. Tento kontakt jsem nevyhodnotil jako provinění se proti pravidlům a chtěl jsem upozornit domácího hráče, aby se vrátil s míčem zpět o několik metrů a provedl vhazování. Hostující hráč, který zřejmě cítil křivdu a byl frustrovaný, že jsem kontakt nevyhodnotil jako nedovolený mě následně urazil hanlivým výrazem viz. popis ČK. Za tento projev urážky s hanlivým výrazem vůči R jsem ho vyloučil. Hráč vědom si svého přestupku po udělení OT disciplinovaně opustil prostor hřiště. Po skončení utkání se mi vyloučený hráč omluvil, že jednal v afektu.

Po sérii rohů v 88. min. napálil z malého vápna břevno hostující branky snad z malého vápna domácí Novák a tak se na sebe rozlobil, že svléknul dres a práskl s ním o zem. Následovala žlutá karta a protože byla v jeho případě již druhá, šel i on pod sprchy.

Oficiální zpráva rozhodčího: 2.ČK: D č.15 Novák Marek - 26´ - 1.ŽK - NCH bezohledné podražení soupeře ze strany v souboji o míč v nepřerušené hře. Tento přestupek se na mé diagonále zhruba 10m od středové čáry na polovině AR2. Faulovaný hráč nebyl zraněn a pokračoval v utkání.D č.15 Novák Marek 90´- 2.ŽK= ČK - NCH svléknutí a zahození dresu a tím se provinil nesportovním chováním. Tato reakce byla projevem frustrace z neproměnění brankové příležitosti. V PÚ hostů došlo k několika dorážkám domácího družstva na branku hostů. Potom míč skončil za brankovou čárou a byl nařízen odkop od branky. Domácí hráč frustrovaný, že se jeho týmu nepodařilo vstřelit branku si vyslékl dres a hodil s ním o zem. Za tento projev NCH jsem hráči udělil druhou ŽK a následně ČK. Hráč vědom si svého přestupku po udělení OT disciplinovaně opustil prostor hřiště.

 

A mohl to být úlet se vším všudy. Prodlužovalo se o 3 minuty a Wolf stejně jako v 8. minutě, i tentokrát upláchl domácímu obránci, postupoval sám na brankáře, ale místo jasně gólového zakončení zvolil nepochopitelně zpětnou přihrávku na Pyclíka, toho však dva domácí obránci dokázali zablokovat.



Sestavy


FC Brumov
R. Smolík [-] - M. Kolář [-] , M. Doležal [-] (46. D. Řehák [-] ) , T. Kolouch [-] , D. Juřica [-] - P. Naňák [-] , M. Imeri [-] (83. J. Búbela [-] ) , M. Chovanec [-] , M. Novák [-] , M. Zvoníček [-] - T. Chuchma [-] (46. J. Habanec [-] )

FK Nový Jičín
J. Tichánek [-] - M. Kiss Farkas [-] , O. Malina [-] , F. Nippert [-] , D. Javorek [-] - T. Wolf [-] , J. Opatřil [-] (83. J. Hruška [-] ) , J. Kalich [-] (55. M. Staněk [-] ) , J. Juříček [-] , M. Švec [-] - O. Pyclík [-]

ŽK: 26. M. Novák , 38. T. Kolouch , 77. M. Chovanec - 35. D. Javorek , 68. O. Pyclík . ČK: 90. T. Kolouch - 79. O. Malina .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Dorušák Petr - KONDLER Petr, ŠKROBÁK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.