P. Rubý 60.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2017 16:00

8.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Benešov v dohrávce udolal tým Brumova


Branky


60. P. Rubý
0

Po roční přestávce se do Dolního Benešova vrátili fotbalisté Elserema z Brumova. V loňském ročníku hráli v divizní skupině „D“ a tak znovu došlo ke vzájemnému souboji dvou dlouholetých rivalů. Před domácími fotbalisty stál nemalý úkol, zapomenout na nevydařené utkání v Havířově. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté však od úvodního hvizdu dokazovali, že nepřijeli prodat svou kůži lacino! Brumovští bez gólové újmy přežili dvě tutovky domácích. Ve 2. minutě prošel obranou hostů Rubý jako nůž máslem, před vybíhajícím gólmanem Smolíkem prodloužil na Košárka a jeho střelu směřující do prázdné branky stačil vykopnout z brankové čáry Chovanec.

 

V 9. minutě poslal na zteč Pecuch nádhernou kolmicí Rubého, pumelice však zasvištěla těsně vedle levé šibenice.  Hosté v 1. poločase s větrem v zádech a důraznou hrou domácí přehrávali. V koncovce však byli bezzubí a do vyložené, gólové šance se nedostali.

 

Čisté konto udržel Smolík v brance hostů i po střele Pecucha ve 25. minutě a dělovce Labudy ve 28. minutě.

 

 

Druhý poločas začali hosté ostrostřelbou. V 55. minutě pálil ostře Imeri, ale střela se mezi tyče nevešla. O minutu později se neradoval ani Kolář, jeho volej minul cíl.

 

Domácí odpověděli rychlým brejkem, Pecuchovu střelu brankář Smolík vyrazil před Labudu, ale jeho „zadovka“ skončila vedle levé tyče…..

 

V 60. minutě se domácí radovali. Obrana hostů zaváhala s odkopem, Gebauer vyhrál hlavičkový souboj a Rubý fantastickou střelou nedal Smolíkovi sebemenší šanci – 1:0.

 

Hosté otevřeli svou obranu a prahli po vyrovnání. V 62. minutě Hampel odvážným skokem sebral míč z kopačky Chuchmy. Hampel se zaskvěl opakovaně v 72. minutě, když si poradil s tutovkou Řeháka.

 

Závěrečná čtvrthodina patřila domácím. Do otevřené obrany hostů se valil útok za útokem, ale kýžená pojistka v podobě druhého gólu chyběla. V 73. minutě si na přímý kop Rubého vyskočil ve skrumáži nejvýše Labuda, jeho ukázková hlavička minula pravou šibenici o pověstný chlup.

 

Vedení domácích mohl zvýšit v 81. minutě Oberherr, postupoval zcela sám na gólmana Smolíka, ale tuto superšanci v gól nepřetavil……. Hosté tak dále žili v naději na zisk alespoň jednoho bodu, diváci však už další gól neviděli.

 

Blízko k němu měli domácí ještě v 87. minutě po dalekonosné střele Gebauera a v 90. minutě po ukázkovém voleji Rubéh.

 

 

Benešovští se tak po závěrečném hvizdu radovali z plného bodového zisku, který je balzámem na nedělní porážku.   



Ohlasy k zápasu


FC Dolní Benešov
Marcel Melecký, trenér: Po posledním zápase v Havířově bylo nemalým problémem napravit pošramocenou psychiku. Moc času jsme díky této dohrávce v týdnu neměli, tím cennější je dnešní vítězství. Škoda, že jsme několik vyložených šancí nezakončili gólově, mužstvo muselo bojovat až do závěrečného hvizdu, abychom dotáhli jednogólové vedení do vítězného konce. Hosté se ukázali jako zdatný soupeř.

FC Brumov
Pavol Gabriš, trenér: Dnešnímu utkání by více slušela remíza. Naše herní převaha v 1. poločase zůstala bez gólového efektu. Domácí plně využili našeho kiksu, a tak se nakonec dočkali i vítězství.



Sestavy


FC Dolní Benešov
D. Hampel [-] - J. Košárek [-] (56. J. Oberherr [-] ) , M. Pecuch [-] , L. Foitzik [-] , D. Rychnovský [-] , F. Labuda [-] , T. Gebauer [-] , T. Moravec [-] , P. Rubý [-] , J. Romaněnko [-] (79. M. Hartmann [-] ) , O. Haas [-]

FC Brumov
R. Smolík [-] - T. Kolouch [-] , J. Habanec [-] , D. Juřica [-] , M. Chovanec [-] (85. M. Kubiš [-] ) - M. Kolář [-] , P. Naňák [-] , M. Zvoníček [-] , D. Řehák [-] , M. Imeri [-] (79. J. Búbela [-] ) - T. Chuchma [-] (72. M. Doležal [-] )

ŽK: 52. J. Košárek , 84. T. Gebauer - 64. T. Kolouch , 90. J. Búbela .
Počet diváků: 87. Rozhodčí: Křepský Michal - LUKAŠÍK Petr, BROSKEVIČ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.