Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2017 14:30

6.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

10.0

Nápoje

8.0

Jídlo

7.0

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frýdlant to nakonec urval


Branky


44. D. Fromelius , 70. J. Hrdlička , 83. D. Hutník , 88. M. Chlebek (p.) - 21. P. Zupko , 37. T. Omasta , 87. D. Bialek
0

Chcete přivést diváky do ochozů? Naservírujte jim podívanou okořeněnou sedmi brankami a zaručeně přijdou znovu. Své o tom vědí i ve Frýdlantu, kde přišlo přes pět stovek diváků a většina z nich odcházela ze stadionu s úsměvem na tváři a s pocitem, že to rozhodně stálo za to. O výbornou kulisu zápasu se však staraly oba tábory fanoušků a fotbal se prostě musel líbit.

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zapomeňte na hru na nulu, na nudného "zanďoura", oba soupeři se snažili od první minuty strhnout výhru na svou stranu.

Ve 21. minutě se vedení ujali hosté, když centrovaný míč trefil do sítě havířovský Zupko. 0:1. Domácí mohli vyrovnat, ale Svatonský nastřelil pouze břevno.

Ve 37. minutě to bylo již 0:2 a z branky se radoval Omasta.

Veledůležitá akce přišla těsně před odchodem do kabin ve 44. minutě, kdy Mandičak přihrál Fromeliusovi a ten upravil na poločasových 1:2.

 

 

Ve druhé půli Frýdlant ještě přidal a "přišpendlil" Havířov k jejich šestnáctce.

Dvakrát mohl hlavou srovnat Škorik, ale minul. Co se nepovedlo mu, podařilo se v 70. minutě kapitánu Hrdličkovi, který se trefil hlavou po rohovém kopu v podání Chlebka. 2:2..

Frýdlant "neměl dost" a v 82. minutě přidal další trefu. Trestný kop zahrával Chlebek, míč hlavou přizvedl střídající Hutník a na stadionu to pořádně zahřmělo - 3:2 a tři body na dosah.

Závěr utkání měl pořádné grády. Hosté "vycenili zuby" a dva výborné zákroky si musel připsat gólman Prepsl.

Havířov ale v 87. minutě přeci jen srovnal na 3:3 zásluhou Bialka, ovšem z bodu se hosté neradovali dlouho.

O minutu později se po faulu na Svatonského kopal pokutový kop, který proměnil Chlebek a stanovil tak konečný účet zápasu na 4:3. . 



Ohlasy k zápasu


1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
Martin Šrámek, trenér: Místo toho, abychom my vedli 1:0, se do vedení dostal Havířov. Přitom předtím měli šance Hrdlička a Kratochvíl, ale hosté byli první půli produktivnější. Naštěstí jsme do poločasu snížili na 1:2, a to bych označil za možná klíčový moment celého utkání. Musím smeknout předtím, jak jsme opět dokázali i za nepříznivého vývoje se vzchopit a utkání otočit. Dokazuje to naši jak fyzickou, tak i psychickou sílu. Chtěl bych touto cestou poděkovat všem hráčům a také našim fanouškům, kteří nás celý zápas svým povzbuzováním hnali dopředu.




Počet diváků: 522. Rozhodčí: Hanák Petr - VOLEK Stanislav, ZAPLETAL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.