1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 16:00

5.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Jičín se vítězství opět nedočkal


Branky


0

Máme za sebou 5. kolo divize a podle některých, papírový favorit z Nového Jičína,  v boji o postup nemá na kontě ještě ani jediné vítězství. Hra není špatná, ale proměňování šancí je obrovská bolest tohoto týmu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po herně vyrovnané první čtvrthodince se dvěma rohovými kopy domácího nováčka a rovněž dvěma rychlými kombinačními akcemi hostí, se  brzy po rohovém kopu Farkase dostal míč po kolmici od Švece k Opatřilovi, z jehož nezištné přihrávky se trefil za záda domácího brankáře Pyclík - 0:1.

 

Také v další čtvrthodince měli více ze hry hosté, kteří sice hráli „opatrný“ fotbal vycházející ze zajištěné obrany v součinnosti s brankářem, ale s rychlými protiútoky a domácí vlastně ani k ničemu nepustili, když jedinou nebezpečnější akcí byla střela Bartozela sražena na roh.

 

To už ale bylo po krásné kombinační akci hostí, z níž však Farkasův míč kopnutý  natřikrát do šestnáctky domácí s námahou odvrátili.

 

Pak přišla další rychlá akce hostí, na jejímž konci byl Hruška, který hlavičkou trefil bohužel jen tyč domácí branky.

 

A nápor hostí s mnoha docela slibnými akcemi k navýšení skóre pokračoval, z nichž se do nejslibnější akce dostal Staněk, který osamocený pelášil na branku, ale místo přímé střely z dobré pozice, přihrával spoluhráči, čímž útočnou a nadějnou akci značně  zpomalil a domácí ji vyřešili.

 

Vsetínští se dostali na dostřel Ognyanovy branky až v poslední pětiminutovce před přestávkou, ale střela Bartozela skončila sražena rohovým kopem, poté se domácí k vyrovnání nedostali ani po dalším rohovém kopu či střelách opět Bartozela mířící až za postranní čáru či Jaroše, která byla odražena. 

 

 

  

Uběhlo dvanáct minut druhé půle, v nichž měli opět navrch hosté, ale ani dvojnásobné střely Staňka brzy po sobě  a jeho dosti velká šance druhý gól nepřinesly.

 

Naopak však přišel o chvíli později na druhé straně, když  po rychlém brejku podél postranní čáry a Javorkem odvráceném míči přišel  rohový kop, po němž se dostal míč k Lukášovi, který jej „uklidil“ za záda Ognyanova, což byla pro hosty dosti velká a nečekaná sprcha - 1:1.

 

I poté však pokračoval nápor hostí s nebezpečnými střelami Staňka, Javorka, ale ovšem bez efektu stejně jako skončil rychlý brejk Pyclíka od půlící čáry, jehož tvrdou střelu vyrazil  brankář Eliáš na roh, po němž skončila hlavička Javorka těsně vedle.

 

Dvě minuty poté přišel další rychlý útok Pyclíka, kterého tvrdě fauloval brankář Eliáš těsně za hranicí pokutového území za cenu červené karty, nařízený přímý kop Farkase skončil těsně vedle tyče už střídajícího brankáře Dobeše.

 

O další dvě minuty později se již hosté radovali z druhého gólu, když po střele Staňka vypadl Dobešovi míč z rukou za brankovou čáru, ale hlavní rozhodčí na pokyn pomezního gól pro údajný ofsajd neuznal.

 

Hned v zápětí mohlo skoro platit obligátní „nedáš-dostaneš“, protože z rychlé akce se dostal míč na osm metrů od branky ke střídajícímu Kapustovi, ale jeho střela skončila naštěstí vedle branky.

 

Zatímco domácí byli i v deseti spokojeni se stavem a nikde se dopředu nehnali, hosté se pouštěli stále  do útočení, což se jim mohlo i vymstít, protože krátce poté, co po centru Farkase netrefil do sítě Pyclík a gólem neskončil ani  rohový kop, přišel pět minut před koncem domácí rychlý útok do otevřené obrany, z něhož se dostal míč k osamocenému Stuchlíkovi, kterému vychytal výborným zákrokem střelu z několika málo metrů Ognyanov.

 

 

A když hosté ani ze závěrečného tříminutového nastavení gól nedali, museli se i tentokrát spokojit místo tří očekávaných bodů opět pouze jen s jediným bodíkem.



Ohlasy k zápasu



FK Nový Jičín
Pavel Hajný, hlavní trenér: V podstatě je to bohužel pořád stejné jak od začátku sezóny. Opět jsme inkasovali po standardní situaci, nedali jsem šance, které jsme měli, a nakonec zase takový diskutabilní moment s odmávaným ofsajdem, ale to je složité. Mrzí mně, že ten závěr, když jsme hráli proti deseti a s vyměněným gólmanem, tak tam jsme to nezvládli, hráli jsme špatně, nepodrželi jsme balón, byli jsme uspěchaní, zbytečně jsme to tam nakopávali. Samozřejmě soupeř mohl nakonec i vyhrát protože měl velkou šanci, což by bylo pro nás úplně katastrofa, ale je to tak, že se to každý podzimní zápas opakuje to samé.



Sestavy


FC Vsetín
J. Eliáš [-] - T. Kresánek [-] , D. Dulík [-] (68. J. Dobeš [-] ) , J. Maček [-] , M. Mydlář [-] - R. Bublák [-] , L. Matůš [-] (60. J. Kapusta [-] ) , M. Jaroš [-] , V. Surovec [-] - O. Bartozel [-] (74. P. Amrich [-] ) , J. Stuchlík [-]

FK Nový Jičín
O. Ognjanov [-] - M. Kiss Farkas [-] , O. Malina [-] , D. Javorek [-] , F. Nippert [-] - M. Staněk [-] , J. Opatřil [-] , M. Švec [-] - O. Pyclík [-] - T. Wolf [-] (78. T. Pokorný [-] ) , J. Hruška [-] (68. J. Juříček [-] )

ŽK: 33. L. Matůš , 59. M. Jaroš - 53. M. Staněk , 76. J. Juříček . ČK: 68. J. Eliáš .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KOTALA Filip - KOSTELNÍK Tomáš, LUKAŠÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.