0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2017 10:15

4.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petrovice mají první body


Branky


0

Jeseník plynule navázal na vsetínský nezdar a neuspěl proti poslednímu týmu tabulky. Hosté slaví první bodový zisk v sezoně. Mužstvo Jeseníku už podruhé za sebou nedokázalo vstřelit gól. Mizerný fotbal a špatný výkon, který nelze ničím obhájit. To byl Jeseník v nedělním dopoledni v druhém domácím utkání sezony. Většina mužstva zahrála hluboko pod své možnosti a navíc herní trápení nedokázali nahradit vášní a bojovností. Hosté je v tomto směru také předčili. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání nebyl pro Jeseník  úplně špatný.

Nejprve Minkův přímý volný kop těsně míjel petrovickou šibenici, o chvíli později Furikovu dělovku z pětadvaceti metrů zblokoval hostující hráč.

Petrovice zahrozily v 19. minutě, kdy se sám před brankou ocitl Paduch, ale Červenka ho vychytal.

Jenže byl to opět Paduch, kdo ve 31. minutě otevřel skóre, když krásně zatočil přímý volný kop přes zeď rovnou do horního růžku jesenické branky.0:1.

Jeseník se nemohl dostat před branku, nedařilo se mu udržet míč déle ve hře a prohrával souboje ve středu hřiště. Když už se domácí dostali k zakončení, zpravidla to byla propagační střela zpoza šestnáctky (Vavrač, Minka).

Ve 41. minutě domácí přežili obrovskou petrovickou šanci, která se zrodila po jesenickém nevydařeném rohovém kopu a následný bleskový protiútok s přečíslením zakončoval Gomola – jeho střela byla zblokována na roh.

 

O chvíli později přišel i jesenický velký okamžik – bohužel bez gólového zakončení. Furik se probil do šestnáctky, pokusil se přelobovat gólmana, který konečky prstů stačil střelu vytlačit nad bránu.

Po změně stran se Jeseník pokoušel zvýšit aktivitu a okolo 60. minuty měl souvislejší tlak, který vygradoval Mlynářovou šancí, ale jeho zakončení bylo opět tečováno mimo prostor branky.

Hosté hrozili z brejků, které jim vycházely a nebýt výborného Červenky a také skvělých Macurových obranných zákroků, mohlo být o osudu utkání dávno rozhodnuto.

S přibývajícími minutami se jesenická snaha propadala do beznadějného kroužení okolo soupeřovy šestnáctky, bez nápadu, bez pohybu a s řadou nepřesných rozehrávek.

V 82. minutě se řítili dva petrovičtí hráči sami na branku a Gomola pojistil první bodový zisk svého mužstva. Za stavu 0:2 mohl ještě čestný domácí úspěch zaznamenat Bříza, ale v dobré pozici minul branku.

 



Ohlasy k zápasu


FK Jeseník
Josef Zbýňovec, trenér: Naši klíčoví hráči nehráli to, na co mají. Vytvořili jsme si možná tři nadějné situace a to je v domácím utkání málo. Někteří kluci jsou z formy a je vidět, že se herně trápí. Potřebovali bychom se chytit nějakým šťastným vítězstvím.




Sestavy


FK Jeseník
J. Červenka [-] - D. Marcinov [-] (76. M. Žák [-] ) , A. Bříza [-] , J. Vavrač [-] , B. Mlynář [-] , M. Furik [-] , J. Minka [-] , J. Karakasidis [-] , D. Macura [-] , J. Mráz [-] (65. J. Řezníček [-] ) , V. Keltner [-] (56. P. Kysela [-] )

TJ Lokomotiva Petrovice
R. Mrozek [-] - M. Kempný [-] , T. Bajzath [-] , P. Chwastek [-] (58. D. Hanusek [-] ) , D. Gill [-] - J. Lukan [-] (74. T. Hujo [-] ) , J. Hoffmann [-] , J. Paduch [-] (51. J. Pilch [-] ) , V. Bujok [-] - T. Gomola [-] , J. Urban [-]

ŽK: 52. J. Červenka , 55. B. Mlynář , 67. J. Karakasidis - 24. J. Urban , 37. J. Lukan , 44. M. Kempný , 65. D. Hanusek .
Počet diváků: 288. Rozhodčí: ŠKROBÁK Lukáš - KOLÁČEK Jan, LIŠKA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.