1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2018 17:00

29.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Havlíčkův Brod veze z Blanska bod


Branky


14

Polcar vystřelil Havlíčkovu Brodu bod, což jeho týmu udrželo naději na záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

Havlíčkobrodští si z Blanska nutně potřebovali odvézt všechny tři body, aby si záchranu mohli v posledním kole doma se Starou Říší ukopat sami. Získaný bod jim k tomu nestačí. Jejich největší konkurent Strání sice prohrál v Tasovicích 2:3, ale při případném stejném konečném bodovém zisku má Strání s Havlíčkovým Brodem lepší vzájemnou bilanci. A nedá se čekat, že Strání v posledním kole doma klopýtne s beznadějně poslední Třebíčí.

I přes tyto okolnosti nastoupili hosté s vyčkávací taktikou a v prvním poločase hrozili především domácí. Největší šance měli Sodomka s Dvořákem, ale své samostatné nájezdy v gól nepřetavili.

Oba týmy vstřelily po brance

I ve druhé půli pokračovali aktivněji domácí. Tentokrát už i s úspěšnou koncovkou. V 56. minutě se na levé straně uvolnil Dominik Šmerda, dostal se za obranu a Tomáši Sodomkovi nachystal míč prakticky před prázdnou branku – 1:0. Domácí fandové čekali, že to bude ten impuls, který povede domácí k doražení soupeře. V 70. minutě však domácí ztratili míč ve středu pole. Míč uzmul Polcar a pěknou střelou vyrovnal – 1:1. Hosté se poté snažili o vedoucí branku, ale šance měli znovu domácí. V nich však Šmerda s Dvořákem selhali.

 

Blansko zakončí sezonu doma s Tasovicemi. Havlíčkův Brod bude o naději na záchranu bojovat se Starou Říší.



Ohlasy k zápasu


FK Blansko
Martin Maša (trenér): Průběhu prvního poločasu by odpovídalo naše vedení dva až tři nula. Takže jsme mohli rozhodnout už do přestávky. Je to pořád stejné, máme spoustu šancí, neproměníme je a pak více méně z jedné střely na branku dostaneme jeden gól. Zase jsou to dva ztracené body, ale tentokrát to nebylo dobré ani herně, v kombinacích bylo mnoho nepřesností.

FC Slovan Havlíčkův Brod
Jiří Pabousek (trenér): V prvním poločase byli domácí o něco lepším týmem. My jsme hráli ze zajištěné obrany a spoléhali na rychlé protiútoky. Měli jsme několik příležitostí, které jsme nedotáhli. Po změně stran byli domácí častěji na míči a podařilo se jim dát vedoucí branku. Paradoxně jsme pak my začali hrát a poslední půlhodinka se odehrála na půlce soupeře. Jenže z tlaku jsme vydolovali pouze vyrovnávací gól. Věděli jsme, že Strání prohrává, tak jsme v závěru vrhli všechny síly do útoku. Ani hra na tři útočníky však vítěznou branku nepřinesla.



Sestavy


FK Blansko
D. Záleský [-] - V. Bárta [-] , D. Bokůvka [-] , J. Šplíchal [-] - J. Kratochvíl [-] (71. J. Pšikal [-] ) , F. Kuldan [-] - R. Dvořák [-] (85. L. Chloupek [-] ) , T. Sodomka [-] (64. J. Trtílek [-] ) - D. Šmerda [-] , P. Imramovský [-] , T. Feik [-]

FC Slovan Havlíčkův Brod
J. Kubát [-] - M. Plíšek [-] , M. Cakl [-] , D. Hejkal [-] , K. Svoboda [-] - J. Peřina [-] , J. Henek [-] , O. Štědrý [-] (71. P. Karlík [-] ) , M. Ondráček [-] - M. Polcar [-] , R. Háněl [-]

ŽK: 35. T. Feik , 62. T. Sodomka , 89. D. Šmerda , 90. V. Bárta - 21. J. Peřina , 66. J. Henek , 75. R. Háněl , 88. J. Kubát .
Hráči zápasu: D. Šmerda - M. Polcar .
Počet diváků: 127. Rozhodčí: KOLÁČEK Jan - VOLEK Stanislav, SMÝKAL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Dominik Moučka
Tip experta: výhra domácích

3:0 - posílené Blansko doma v pohodě vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra domácích