Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 17:00

28.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žďár remizoval s Tasovicemi


Branky


12

Žďár po dvou venkovních debaklech získal alespoň bod, když na domácím hřišti remizoval s Tasovicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

Žďár nad Sázavou po dvou venkovních prohrách ztratil reálnou šanci na první místo tabulky. Tasovice bojují o nejlepší umístění klubu v historii. 

 

Utkání začalo z obou stran útočně a byli to hosté, kteří jako první zahrozili. V 10. minutě si naběhl na centr z pravé strany kanonýr Miroslav Paul a levačkou z voleje trefil břevno. Ve 13. minutě dostal míč za obranu Janů a běžel sám na gólmana hostí, nesobecky předložil míč vlevo nabíhajícímu Vopršalovi, pro kterého nebyl problém trefit prázdnou branku hostí - 1:0. V 16. minutě po rohovém kopu propadl míč malým vápnem až na zadní tyč, kde z bezprostřední blízkosti doklepl míč do sítě Lukáš Hrazdílek - 1:1. Hosté byli na koni a ve 24. minutě dostal až moc volnosti ve vápně Jaroslav Fukal a křižnou střelou prostřelil Konráda - 1:2. V 36. minutě zkoušel pozornost brankáře hostí Konvaliny Švoma, ale ten jeho střelu vyrazil a následná dorážka Vopršala letěla vysoko nad. 

Domácí po přestávce srovnali

Domácí srovnali v 50. minutě. Fiala rozehrál nakrátko standardku na Lukáše Komínka, který utěšenou střelou z pětadvaceti metrů rozvlnil síť za Konvalinou - 2:2. Utkání pokračovalo útočnými výpady na obou stranách. V 70. minutě napálil z třiceti metrů balón na bránu Fiala a Konvalina jen s námahou vyrazil jeho nebezpečnou střelu. O minutu později se dostal za obranu hostí Henzl, ale míč do branky neprotlačil. Stejně se vedlo o další minutu později po Vopršalově centru hlavičkujícímu Štursovi. Když Henzl v 90. minutě ze skrumáže vyražený míč brankářem poslal vysoko nad, skončilo utkání dělbou bodů. 

 

Žďár ve středu dohrává zápas s Velkou Bíteší. Tasovičtí hostí Strání.



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Petr Nedvěd (trenér): Na začátku jsme měli navrch, pak jsme ale inkasovali a soupeř se dostal na koně. Po vyrovnání jsme věřil v obrat skóre, ale vítěznou branku se nám nepodařilo vstřelit.

TJ Sokol Tasovice
Roman Švarc (hráč): Remíza je pro nás cennější než pro Žďár, který doma v letošní sezoně ani jednou nezaváhal. Chtěli jsme soupeři přerušit domácí vítěznou sérii, což se povedlo. Sbíráme bod po bodu a chceme o stupínek vylepšit páté místo z předchozích dvou sezon.



Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
L. Konrád [-] - R. Štursa [-] , L. Komínek [-] , P. Fiala [-] - Č. Vitásek [-] , J. Nedvěd [-] , R. Sodomka [-] , T. Janů [-] , S. Švoma [-] - J. Henzl [-] , M. Vopršal [-]

TJ Sokol Tasovice
J. Konvalina [-] - R. Švarc [-] , R. Lapeš [-] , J. Fukal [-] , J. Čermák [-] , M. Paul [-] , P. Horáček [-] , P. Lapeš [-] (90. T. Heneš [-] ) , M. Rygl [-] , M. Blahoudek [-] , L. Hrazdílek [-]

ŽK: 57. J. Nedvěd , 62. R. Štursa - 22. M. Rygl , 64. J. Fukal , 90. J. Konvalina .
Hráči zápasu: M. Vopršal , L. Komínek - J. Konvalina .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Řezníček Tomáš - EHRENBERGER Tomáš, BĚHAL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Michal Najman
Tip experta: výhra domácích

Domácí jsou doma stoprocentní, navíc stále bojují o první příčku. Tasanda odjede bez bodu.

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích