Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2018 17:00

27.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrchovina vyhrála ve Velké Bíteši


11

Vrchovinu čekal těžký duel na půdě Velké Bíteše. Hosté zápas zvládli a vyhráli o dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

Domácí se na domácím pažitu představili po povedeném zápase v Bzenci. Vrchovina po sobotní ztrátě Žďáru nad Sázavou v Rosicích věděla, že má ve hře o postup vše ve svých rukách.

 

Okresní derby začalo lépe pro hosty, když po standardní situaci otevřel skóre zápasu Michal Dočekal - 0:1. Své velké příležitosti měli i domácí. Objevili se v nich Juříček a Whittingham, ale oba sami před gólmanem Davidem Juranem neuspěli. To však byli ojedinělé záležitosti, které musel hostující brankář řešit. Ve 36. minutě tak po dlouhém jeho odkopu si Michal Dočekal poradil s dvěma obránci a nedal Matouškovi v domácí svatyni šanci – 0:2. V poslední minutě prvního poločasu před odchodem do kabin měl práci opět Juran, ale domácí útočník z malého vápna bránu netrefil.

Hosté si vedení pohlídali

Po změně stran Vrchovina svým špatným přístupem nabídla domácím několik šancí. V 53. minutě si sám před Juranem se šancí poradil Tomáš Juříček a snížil - 1:2. Před brankou Vrchoviny pak bylo několik závarů, vyrovnat mohl ve stoprocentní tutovce opět Juříček, ale Pavel Chalupa skvělým zákrokem zabránil jistému gólu. Na druhé straně naopak okolo sedmdesáté minuty měl práci Matiášek, protože příležitosti Dočekala, Michala a Skalníka volali po brance. Tři minuty před koncem utkání tak do otevřené obrany rozhodl střídající Petr Prokopec – 1:3. Vrchovina si tak zaslouženě odvezla tři body.

 

Vrchovina hraje v příštím kole na domácím hřišti s Třebíčí. Velká Bíteš se v krajském derby představí na půdě polenského Slavoje.



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš
Jiří Mika (trenér): Na body jsme herně i podle šancí měli. Lepší výsledek nás stálo neproměňování šancí. Líbivá hra a šance nám nejsou k ničemu. Musíme sbírat body. Pořád máme vše ve svých rukách a věřím, že to dokážeme uhrát.

SFK Nové Město na Moravě
Richard Zeman (trenér): Dali jsme tři góly a zaslouženě vezeme tři body. Na to, že jsme hráli venku jsme si vytvořili dostatek příležitostí. Své šance měli i domácí, ale nás podržel Juran. Vítězství v divizi máme ve svých rukách, ale poslední krok bývá ten nejtěžší.



Sestavy


FC PBS Velká Bíteš
M. Matiášek [-] - J. Pokorný [-] (85. M. Knos [-] ) , T. Mrňa [-] , L. Kopáček [-] - L. Daněk [-] , J. Chlup [-] , R. Novotný [-] (77. O. Mucha [-] ) , M. Ivančík [-] , R. Whittingham [-] - T. Juříček [-] , J. Pohl [-]

SFK Nové Město na Moravě
D. Juran [-] - P. Chalupa [-] , O. Košík [-] , O. Vícha [-] - K. Skalník [-] , L. Wolker [-] (66. P. Duda [-] ) , P. Ošmera [-] (77. P. Prokopec [-] ) , L. Zbytovský [-] - M. Skalník [-] , M. Dočekal [-] , L. Michal [-] (89. L. Smetana [-] )

ŽK: 36. L. Daněk , 37. J. Chlup , 67. M. Ivančík - 18. M. Dočekal , 79. P. Duda .
Hráči zápasu: M. Matiášek - L. Zbytovský , P. Ošmera .
Počet diváků: 328. Rozhodčí: Hovorka Miroslav - VEJTASA Simon, LÍKAŘ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Jan Pohl
Tip experta: remíza

Přijede k nám favorit soutěže, ale nedáme jim nic zadarmo a každý bod pro nás bude dobrý. U nich jsme uhráli remízu a doma by jsme ji také brali.

Tip: výhra hostů