Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 17:00

27.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žďár schytal debakl v Rosicích


Branky


11

Žďárští dostali v Rosicích pět branek, když hned v 6. minutě prohrávali o dvě branky. Ztratili tak v souboji s Vrchovinou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Žďár hrál v Rosicích o uchování naděje na první místo. Čekal ho však těžký zápas, protože Rosicím se v domácím prostředí daří.

 

Utkání pro hosty nezačalo dobře a již po sedmdesáti vteřinách dostal míč za obranu domácí David Pazourek a obhodil na vápně vyběhnuvšího Konráda - 1:0.  V 6. minutě přišel další domácí nákop za obranu, kdy využil nedorozumění žďárské obrany Tomáš Selingr a pohodlně zakončil do prázdné branky - 2:0.

V dalším průběhu zápasu se hosté snažili o korekci výsledku, ale v koncovce nebyli úspěšný. Tak přišla 35. minuta a faul ve velkém čtverci, po němž se pískala penalta. Tu domácí Malata zkušeně proměnil a domácí vedli - 3:0. Kalich hořkosti hosté dopili do dna ve 41. minutě, kdy další balón za obranu využil po lobu do prázdné branky David Pazourek - 4:0. První půle tak přinesla radost především domácím fanouškům.

Domácí si vedení pohlídali

Začátek druhé půle se odehrával mezi vápny a oba týmy hrozily převážně ze standardek. Jednu takovou využili domácí v 61. minutě, když Černý našel na malém vápně úplně nehlídaného Drbala, který se z bezprostřední blízkosti nemýlil - 5:0. V 71. minutě se dočkali čestného úspěchu také hosté, když Trojánek našel před brankou Vopršala, který pohodlně skóroval - 5:1. Posledních dvacet minut se poté odehrávalo spíše na polovině domácích. Z Rosic si tak hosté odvezli po čtyřech výhrách v řadě vysokou porážku.

 

Rosice jedou v příštím kole do Strání. Žďár čeká středeční duel na půdě Bzence.



Ohlasy k zápasu


FC Slovan Rosice
Michal Kugler (trenér): Vůbec jsem nečekal, že se zrodí takhle jednoznačný výsledek. Když jsem jako trenér začínal, několikrát jsem si myslel, že slabého soupeře sfoukneme a pak bylo vše jinak. Ke každému utkání nastupujeme s pokorou a snažíme o co nejlepší výsledek. Na soupeře jsme se výborně připravili a věděli jsme, co chceme hrát. Fungovalo to, dali jsme branky, ale mohli jsme jich vstřelit víc. Zápas klidně mohl skončit 8:2.

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Petr Nedvěd (trenér): Brankář i obrana vyrobili obrovské chyby, které soupeř potrestal. Ve chvíli, kdy jsme se mohli vrátit do zápasu, jsme neproměnili tutovku. Vinu beru i na sebe, protože jsem nečekal, že Rosice budou doma spoléhat na nakopávané míče na Malatu a Moučku, kteří si umí udělat prostor pro zakončení. Na našem výkonu se podepsalo i to, že máme v kádru čtyři maturanty.



Sestavy


FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - P. Šíp [-] , P. Drbal [-] , T. Selinger [-] (67. O. Přichystal [-] ) , P. Malata [-] , D. Pazourek [-] (56. D. Moučka [-] ) , J. Černý [-] , J. Havlásek [-] , M. Kugler [-] (72. T. Buršík [-] ) , R. Buchta [-] , J. Krejčí [-]

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
L. Konrád [-] - T. Peňáz [-] , R. Štursa [-] , P. Fiala [-] - Č. Vitásek [-] , J. Bureš [-] (63. D. Musil [-] ) , J. Nedvěd [-] , R. Sodomka [-] , T. Janů [-] , L. Trojánek [-] - M. Vopršal [-] -

ŽK: 69. P. Šíp , 74. R. Buchta - 16. J. Bureš , 60. J. Nedvěd , 73. P. Fiala .
Hráči zápasu: J. Černý , D. Pazourek , P. Malata - M. Vopršal .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Kolář Jaroslav - BUČEK Vítězslav, MACH Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Jan Pohl
Tip experta: výhra hostů

Jestli Žďár pomýšlí na postup, tak musí vyhrát na horké půdě v Rosicích, kde to bude mít hodně těžké.

Tip: výhra domácích