0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2018 17:00

26.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šumperk doma znovu prohrál


Branky


7

Po středeční prohře s Vrchovinou se šumperským nedařilo ani v duelu se Ždírcem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

Šumperk chtěl nechat zapomenout na středeční prohru s Vrchovinou. Stejně na tom byli ždírečtí, kteří v týdnu nestačili na Starou Říši. Domácí byli v utkání papírovým favoritem.

 

Hosté přijeli do Šumperka velmi dobře připraveni a svoji hrou prakticky domácím znemožnili postupný útok a držení míče. Svěřenci Martina Slavíka byli nebezpečnějším týmem. Ve 32. minutě šel sám na brankáře Tomáš Jiroutek, ale Ladislav Max jeho pokus vykopl a poradil si i s následnou dorážkou. Ve 44. minutě se po centru Pavla Novotného dostal k hlavičce Tomáš Jiroutek a ve své druhé šanci se již nemýlil - 0:1. Do kabin tak se zaslouženým vedením v kapse odcházeli spokojenější hosté.

Hosté si vedení pohlídali

Ve druhém poločase se domácí zlepšili, měli tlak, ale šance nepřicházely. Naopak to byli hosté, kdo mělvětší příležitosti. Hostující kapitán Kamil Štukhejl v dobré pozici hlavou netrefil bránu Maxe. Poté se do samostatného úniku dostal Jan Novotný, ale zazvonil pouze na tyč domácí brány. Hosté tak ze Šumperku vezou překvapivě, ale zaslouženě tři body za těsnou výhru. 

 

Šumperští mají v příštím kole volno. Ždírec na svém hřišti přivítá trápící se Havlíčkův Brod.



Ohlasy k zápasu


FK Šumperk
Bohdan Hecl (trenér): Po dnešním výkonu je mi úplně stydno. Snad ani nepamatuji, že bychom někdy předvedli tak špatný výkon. Hlavně první poločas byla jedna obrovská hrůza,“ štvalo ho. Ještě jsem se o pauze nikdy neprojevil v kabině tak negativně jako dnes. Dokonce jsem musel prásknout dveřmi. Bylo to opravdu otřesné, hráči nechtěli pracovat pro tým, tedy až na výjimky. Mrzí mě to, protože podobnými výkony negujeme jinak podařenou sezonu.

TATRAN Ždírec nad Doubravou
Martin Slavík (trenér): Jsem rád, že jsme proti kvalitnímu týmu získali tři body. Vyhráli jsme zaslouženě. Kdybychom proměnili více šancí, tak jsme mohli vyhrát i výraznějším rozdílem.



Sestavy


FK Šumperk
L. Max [-] - M. Muzikant [-] (59. M. Podhorný [-] ) , M. Šinogl [-] , L. Horák [-] , M. Olejník [-] , J. Ševčík [-] (70. P. Dostál [-] ) , R. Jurásek [-] , J. Nimrichtr [-] , F. Rozsíval [-] (74. M. Vejchoda [-] ) , M. Smrž [-] , J. Bernard [-]

TATRAN Ždírec nad Doubravou
A. Bílek [-] - P. Kučera [-] , P. Novotný [-] , J. Málek [-] , R. Michalec [-] , P. Pátek [-] , T. Jiroutek [-] , J. Novotný [-] , J. Fikar [-] , K. Štukhejl [-] , M. Najman [-] (85. R. Kolouch [-] )

ŽK: 30. P. Pátek , 66. P. Kučera .
Hráči zápasu: J. Novotný , A. Bílek , P. Pátek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Svoboda Radek - ŘEZNÍČEK Tomáš, HEGER Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Matěj Lorenc
Tip experta: výhra domácích

Poslední výsledky Šumperku jsou jako na houpačce, ale proti Ždírci si spraví chuť a bez větších problému zvítězí.