2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 17:00

26.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žďár si poradil s Blanskem


Branky


6

Žďárští pokračují v domácí krasojízdě. Tentokrát zdolali Blansko.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Začátek zápasu patřil hostům, kteří podnikali nebezpečné akce po brejkových akcích. Největší šanci měl Dvořák, ale branku nevstřelil. Domácí nezůstali pozadu a nabídli několik kombinací a rohových kopů, které však většinou zůstaly nezakončeny. Největší šanci měli domácí ve 43. minutě, kdy Nedvěd z malého vápna nedokázal zakončit v nadějné pozici. Do kabin se tedy šlo za bezbrankového stavu

Domácí ve druhém poločase rozhodli

Ve 46. minutě střílel z velkého vápna Vopršal. Jeho střelu však opět obrana hostí zblokovala na roh. V 56. minutě přišla největší chvíle hostí, ale pěknou akci zakončenou Dvořákem stačil Konrád zlikvidovat. Změnu skóre tak přinesla až 71. minuta. Vopršal po přihrávce od Trojánka odcentroval na zadní tyč, kde zůstal nepokrytý Bureš - 1:0. O minutu později mohl navýšit skóre po centru Fialy hlavou Tomáš Peňáz, ale jeho pokus minul branku. Druhou korekci skóre přinesla 80. minuta, když se trefil střelou po zemi z velkého vápna Vopršal - 2:0. V 82. minutě se po akci Bureše dostal míč na levou stranu k Henzlovi, kterého následnou střelu vyrazil brankář Záleský opět na roh. V posledních minutách se již nic výrazného neudálo.

 

Žďár hraje v příštím kole na hřišti Rosic. Blansko hostí Strání.



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Petr Nedvěd (trenér): Určitě to bylo těžší utkání než jsme čekali. Blansko potvrdilo to, co v předcházejících venkovních zápasech, tedy, že se jim těžko dávají góly. Mělo velmi dobře organizovanou defenzivu a hrálo na rychlé brejky. A nám trvalo poměrně dlouho než jsme se prosadili, než jsme tu jejich obranu dokázali prolomit. Určitě nám nahrálo, že jim ke konci docházely síly. Jejich styl byl opravdu náročný. Jsme rádi, že jsme těžké utkání zvládli.

FK Blansko
Martin Maša (trenér): Více než sedmdesát minut jsme plnili všechny taktické pokyny, které jsme si před zápasem řekli. Dokonce jsme se dobře vyrovnali i s jejich tvrdou hrou, kterou mají, jak se říká na hranici únosnosti. Domácí s námi měli docela problém a minimálně bod se odvézt dal.



Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
L. Konrád [-] - T. Peňáz [-] , L. Komínek [-] , P. Fiala [-] , R. Štursa [-] - L. Trojánek [-] (77. J. Henzl [-] ) , Č. Vitásek [-] , J. Nedvěd [-] , R. Sodomka [-] (89. S. Švoma [-] ) , T. Janů [-] (68. J. Bureš [-] ) - M. Vopršal [-]

FK Blansko
D. Záleský [-] - V. Bárta [-] , D. Bokůvka [-] , P. Gromský [-] , J. Šplíchal [-] - J. Kratochvíl [-] (62. L. Chloupek [-] ) , F. Kuldan [-] - T. Sodomka [-] (43. D. Petřík [-] ) , R. Dvořák [-] - L. Závodný [-] , J. Trtílek [-] (75. T. Feik [-] )

ŽK: 14. R. Sodomka , 26. P. Fiala , 60. M. Vopršal , 88. L. Konrád - 17. L. Závodný , 72. L. Chloupek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: MAYER Petr - MAYER Jan, HUDEC Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Matěj Lorenc
Tip experta: výhra domácích

Žďár musí vyhrát, aby se přiblížili vedoucí Vrchovině a Blansko jim v tom nijak výrazně nezabrání.