0:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2018 17:30

25.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Žďár veze body z Havlíčkova Brodu


Branky


8

V krajském derby se v Havlíčkově Brodě vedlo lépe Žďáru, který na umělé trávě vyhrál o čtyři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel Janů

Po debaklu v Břeclavi se představil Havlíčkův Brod na domácím hřišti proti Žďáru, který své dvě poslední venkovní utkání v Šumperku a Strání nezvládl.

 

Utkání začalo opatrně. První vážnější ohrožení branky skončilo gólem. Ve 13. minutě si na centr z levé strany naskočil Vopršal, hlavičkoval do tyče a Janů byl na svém místě, dorazil míč za záda bezmocného Zelenky a hosté vedlio - 0:1. V 17. minutě se po rohovém kopu dostal na malé vápno míč k Tomáši Peňázovi, ale ten trefil jen domácího brankáře. Další vzrušení přinesla 37. minuta, kdy byl ve vápně faulován Vopršal. Sám faulovaný se postavil k exekuci pokutového kopu, ale jeho střelu Zelenka vyrazil a dobíhající Kunstmüller trefil tyč. Hosté šli do kabin s těsným náskokem.

Hosté přidali tři branky

Druhý poločas začali lépe domácí, ale naráželi na pevnou defenzivu Žďáru. V 59. minutě přišla rychlá akce hostů, když míč za obranu dostal Trojánek, obešel Zelenku a skóroval do prázdné brány - 0:2. Od 75. minuty byli jasnými pány na hřišti hosté, kteří si užívali kombinaci za kombinací. Domácí rezignovali, a tak přišli další gólové momenty. V 83. minutě po hezké akci Vopršala zakončoval Henzl, ale jeho střelecký pokus domácí obrana s námahou odvrátila na roh. Po jeho rozehrání Vitásek nehlídán na malém vápně z voleje dopravil míč do sítě - 0:3. TV závěru se ještě trefil Henzl, který po pěkné akci zakončoval do opuštěné brány - 0:4. 

 

Havlíčkův Brod hraje ve středu v Tasovicích. Žďárští vyrazí na půdu poslední Třebíče.

 



Ohlasy k zápasu



FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Petr Nedvěd (trenér): Kdybychom byli produktivnější, tak by bylo rozhodnuto mnohem dříve. Výsledek mne těší i z toho důvodu že jsme nastoupili ve velmi mladé sestavě, když nejstaršímu hráči bylo 25 let.



Sestavy


FC Slovan Havlíčkův Brod
J. Zelenka [-] - K. Svoboda [-] , D. Hejkal [-] , V. Franc [-] (85. D. Henek [-] ) , L. Pártl [-] - M. Polcar [-] (81. J. Voborník [-] ) , J. Henek [-] , L. Peřina [-] , O. Štědrý [-] (77. J. Pabousek [-] ) - M. Cakl [-] , R. Háněl [-]

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
L. Konrád [-] - T. Peňáz [-] , P. Fiala [-] , L. Komínek [-] - L. Trojánek [-] , R. Kunstmüller [-] (88. P. Machatka [-] ) , Č. Vitásek [-] , J. Nedvěd [-] , D. Musil [-] (75. S. Švoma [-] ) , T. Janů [-] (70. J. Henzl [-] ) - M. Vopršal [-]

ŽK: 29. M. Polcar , 78. J. Henek - 51. P. Fiala .
Hráči zápasu: T. Janů , L. Trojánek .
Počet diváků: 195. Rozhodčí: Buček Vítězslav - KOLÁŘ Jaroslav, MARINČ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Mužátko

Expert: David Čížek
Tip experta: výhra hostů

Výhra Žďáru. Myslím si, že jestli chtějí pomýšlet na postup, tak takové týmy musejí porážet a dotahovat bodovou ztrátu na Vrchovinu

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů