0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 16:30

25.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebíč obrala o body Šumperk


Branky


11

Třebíč byla v souboji s Šumperkem outsiderem, ale favorizované hosty nakonec obrala o body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

V roli jasného favorita přijel na půdu Třebíče Šumperk. Třebíč doma bodovala pouze ve dvou zápasech z deseti. Hosté naopak venku zaznamenali už pět výher.

 

Úvod zápasu toho mnoho nenabíl. Otevřít skóre mohl Karásek, ale střela mu dle jeho představ nesedla. Na druhé straně přišla hlavička hostů, ale ta šla mimo Rychetského branku. Nejblíže brance byl hostujícíc Rozsíval, ale jeho trestný kop domácí brankář dokázal vytěsnit mimo tyče. Ten samý hráč poté střílel po centru z pravé strany, ale Rychetský byl znovu na místě. Do šance se drali i domácí, ale s Mackovou slabou střelou neměl Kreizl problém. Těsně před půlí se ještě mohl trefil aktivní Rosíval, ale minul.

Ani po přestávce se skóre neměnilo

V úvodu druhého poločasu se do šance dostali domácí, ale Krulův pokus o kličku zneškodnil Kreizl. Hosté se následně po Rozsívalově střele radovali z branky, ale ta pro ofsajd nebyla uznána. Poté se hra odehrávala především ve středu pole a byla plná nepřesností. V další šanci byl znovu Rozsíval, ale hlavou mířil mimo. Domácí nakonec mohli vyhrát. Macek přiťukl Krulovi, ale ten v solidní pozici promáchl.  Poté Macek opět našel Krulu, ale jeho tutovku Kreizl vychytal, a tak měli jako poslední slovo hosté. Kapitán Horák však hlavičkoval mimo bránu. Utkání tak skončilo bez branek.

 

Třebíč ve středu hostí Žďár nad Sázavou. Do Šumperka dorazí SFK Vrchovina.



Ohlasy k zápasu


HFK Třebíč
Petr Vašíček (trenér): Soupeř nás trochu podcenil a pak se těžko dostával do hry. Ve druhé půli jsme měli vyloženější šance než hosté, ale gól jsme nedali. Jsem rád, že se nám povedlo udržet nulu. Bod bereme.

FK Šumperk
Bohdan Hecl (trenér): Oba týmy měly obrovské šance. V prvním poločase měla Třebíč jednu tutovku, ve druhém asi dvě nebo tři. Naštěstí nás podržel brankář Kreizl. I my tam něco měli, ale pocity z duelu jsou převážně negativní.



Sestavy


HFK Třebíč
M. Rychetský [-] - A. Macek [-] (90. S. Renát [-] ) - R. Bence [-] , A. Suchna [-] , F. Krula [-] , L. Karásek [-] , P. Florián [-] , A. Beránek [-] , P. Novák [-] , J. Pecka [-] , D. Lorenc [-] (64. D. Doležal [-] )

FK Šumperk
M. Kreizl [-] - M. Šinogl [-] , L. Horák [-] , J. Bernard [-] , J. Nimrichtr [-] , F. Rozsíval [-] , M. Podhorný [-] , M. Smrž [-] , M. Muzikant [-] (64. J. Šebela [-] ) , J. Ševčík [-] , P. Dostál [-] (75. L. Max [-] )

ŽK: 81. R. Bence , 82. P. Florián , 88. L. Karásek , 90. A. Beránek , 90. M. Rychetský - 75. P. Dostál , 89. L. Max .
Hráči zápasu: M. Rychetský - F. Rozsíval , M. Kreizl .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: NIEDERLE Zdeněk - ŠVEHLA Marek, VONEŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Martin Mužátko

Expert: David Čížek
Tip experta: výhra hostů

Výhra Šumperka. Adept na postup musí porazit poslední tým tabulky.

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů