0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2018 16:30

24.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polná s Blanskem bez branek


Branky


5

V Polné branka nepadla, a tak si oba týmy body rozdělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Polná po debaklu v Havlíčkově Brodě a volném kole, kdy měla hrát s Tišnovem, přivítala Blansko, které přijelo posilněné výhrou na půdě Šumperka. 

 

Děj prvního poločasu se odehrával především ve středu hřiště. Obě obrany pracovali spolehlivě a týmům šlo jen o jedno - zbytečně nechybovat. Blansko bylo sice více na míči, ale to vedlo jen k jednomu vážnějšímu ohrožení Skočdopoleho svatyně, když Radim Dvořák krásnou křižnou střelou rozezvučil břevno branky domácích. Z několika závarů před oběmi brankami také neudeřilo. Do kabin se odcházelo za bezbrankového stavu.

Ani po přestávce gól nepadl

Ve druhém poločase se domácí zlepšili. Z toho pramenilo několik náznaků šancí. Nejblíže brance byli domácí po střele, které trefila Záleského tyč. V závěrečné fázi zápasu se hosté dostali k několik brejkovým situacím, ale ve všech případech vše skončil jen u náznaků. V Polné si tak oba týmy rozdělily po bodu.

 

Blansko se bude chtít definitivně odrazit do středu tabulky v souboji s Břeclaví, na kterou se v případě výhry bodově dotáhne. Polná bude chtít překvapit na horké půdě v Rosicích.



Ohlasy k zápasu


Slavoj Polná
Michal Lovětínský (trenér): V prvním poločase byli hosté lepší. Ve druhé půli jsme přidali směrem dopředu a hned to bylo z naší strany lepší. Pomohl nám návrat Fadrného, bez něhož se nám hraje hodně těžko. Remíza je zasloužená a odpovídá tomu, co se dělo na hřišti. Přístup i pohyb našich hráčů byl výborný.

FK Blansko
Martin Maša (trenér): Byl to vyrovnaný zápas a remíza odpovídá dění na hřišti. Obě mužstva měla pološance a závary, ale z toho se branky neurodily. Jediný gól by celý zápas rozhodl. Já jsem spokojený, protože je to pro nás plusový bod ze hřiště soupeře.



Sestavy


Slavoj Polná
J. Skočdopole [-] - M. Pecina [-] (67. Z. Tlačbaba [-] ) , J. Bajer [-] , M. Šerý [-] , J. Holub [-] (46. J. Hrdlička [-] ) , F. Vedral [-] , J. Fadrný [-] , J. Urbánek [-] , D. Čížek [-] , V. Haala [-] , J. Klíma [-]

FK Blansko
D. Záleský [-] - P. Gromský [-] , V. Bárta [-] , D. Bokůvka [-] , P. Imramovský [-] (68. D. Petřík [-] ) , J. Šplíchal [-] - F. Kuldan [-] , J. Kratochvíl [-] - T. Sodomka [-] (87. L. Závodný [-] ) , R. Dvořák [-] - T. Feik [-]

ŽK: 32. F. Vedral , 63. V. Haala - 48. V. Bárta , 64. D. Bokůvka .
Hráči zápasu: M. Šerý - F. Kuldan .
Počet diváků: 138. Rozhodčí: KOSTELNÍK Tomáš - ŠIMONÍK David, NEJEZCHLEB Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích