0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2018 16:00

22.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Říše veze z Velké Bíteše výhru


Branky


14

Ve Velké Bíteši se hrálo dlouho bez branek, ale v 80. minutě se trefil hostující Plichta a rozhodl o výhře svého týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

Za krásného slunečného skoro až letního počasí přivítali domácí hráči na vlastním hřišti svého doposud oblíbeného soupeře ze Staré Říše, kterého v posledních dvou vzájemných zápasech divize porazili. V základní jedenáctce Velké Bíteše scházel distancovaný Pavel Pergl, který za své vyloučení v Tasovicích inkasoval trest na 3 zápasy.

 

Tomš Mrňa hned ve 2. minutě zachránil svůj tým od inkasované branky, když po ne úplně povedeném odkopu Pelána, vyhlavičkoval míč z úplně prázdné branky. Hosté potě kopali několik rohových kopů, ale z nich se nic neurodilo. To bylo ale na dlouho dobu vše, co oba týmy divákům předvedly. V 19. minutě se do koncovky tlačil domácí Juříček, ale nakonec vůbec nezakončil. Na konci první půle to ještě za domácí zkoušel Whittinhgam po Juříčkově pasu, ale jeho střelu hostující brankář Jícha kryl. 

Antonín Plichta rozhodl

Po změně stran si strážce hostující svatyně poradil i s technickou střelou Chlupa z trestného kopu. Na druhé straně chvíli poté v nadějné pozici promáchl Vacek. Další šance se pak zrodily až po prostřídání domácích. Trenér Mika oživil hru nasazením vysokého Pohla a jeho tým si vytvořil viditelnou územní převahu. Do pokutového území Staré Říše v té době přilétlo několik zajímavých centrů, nic zajímavého se z nich ale  neurodilo.  Když už Kopáček překonal Jíchu, tak za něj zaskočil hostující bek. V šanci byl i Pohl, ale na míč těsně nedosáhl. Postupem času platonický nápor Velké Bíteše ustal. Když už to vypadalo, že jsou oba týmy smířeny s bezbrankovou remízou, přišel jako blesk z čistého nebe rychlý brejk hostů, který precizní koncovkou podél nohou brankáře Pelána zakončil kanonýr Plichta a poslal svůj tým v 80. minutě do vedení - 0:1. Prakticky vzápětí měl vyrovnání na svých kopačkách Juříček, ale jen nastřelil Jíchu.

Velkou Bíteš čeká v příštím kole rozjetý Šumperk. Stará Říše hraje doma s Třebíčí.



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš
Jiří Mika (trenér): Musíme začít dávat góly. Šancí máme hodně, ale bez efektu. Sami sebe dostáváme pod tlak. Fotbal hrajeme slušný, to nemůžu nikomu vytknout. Stará Říše nás potrestala z jediné střely na branku.

FSC Stará Říše
Luděk Kováčik (trenér): S první půlí jsem spokojený. Hráli jsme dobře a měli i šance. Po přestávce jsme to zvládli perfektně takticky. Skvěle zachytal brankář Jícha, který nám pomohl při tutovkách domácích i standardních situacích.



Sestavy


FC PBS Velká Bíteš
M. Pelán [-] - L. Kopáček [-] , T. Mrňa [-] , O. Halas [-] , J. Pokorný [-] (54. J. Pohl [-] ) , J. Bílek [-] (84. O. Mucha [-] ) - J. Chlup [-] , M. Knos [-] , R. Whittingham [-] , L. Daněk [-] - T. Juříček [-]

FSC Stará Říše
M. Jícha [-] - A. Šmíd [-] , A. Osumanu [-] (66. R. Nehyba [-] ) , R. Cipruš [-] (75. J. Smejkal [-] ) , A. Plichta [-] , M. Vacek [-] , P. Severa [-] , P. Heide [-] , P. Příborský [-] , L. Hekerle [-] , D. Chlumský [-] (84. J. Sobotka [-] )

ŽK: 37. L. Daněk , 87. M. Knos - 43. L. Hekerle .
Hráči zápasu: M. Knos - A. Plichta , P. Severa .
Počet diváků: 301. Rozhodčí: Nejezchleb Miroslav - BUČEK Vítězslav, ČERNÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Martin Mužátko

Expert: Radek Háněl
Tip experta: remíza

2:2 - tady to vidím na remízu.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích