Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2018 16:00

22.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrchovina zdolala Havlíčkův Brod


Branky


14

Na hřiště SFK Vrchovina přijel střelecky bezzubý Havlíčkův Brod, ten sice nakonec v Novém Městě na Moravě vsítil dva góly, ale i přesto prohrál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle patřila domácím

Domácím se povedl vstup do zápasu. V 6. minutě se míč po několika odrazech dostal až k volnému Michalovi Skalníkovi a ten otevřel skóre povedenou střelou na zadní tyč - 1:0. Ve 14. minutě sklepl Michal Dočekal míč Kamilovi Skalníkovi a ten překonal Zelenku - 2:0. Až do přestávky se hrálo podle domácích not, ale ti své šance zahazovali. Střelecky se neprosadil Kamil Skalník, Ošmera ani Dočekal. S přibývajícím časem začali z brejkových situací hrozit i hosté, ale první poločas další branku nepřinesl. Do kabin šli s dvougólovým náskokem domácí hráči.

Hosté utkání zdramatizovali

Úvod druhé půle byl divoký. V 51. minutě se míč dostal od Veselského na nohu Radka Háněla a ten se trefil z hranice vápna krásně pod břevno - 2:1. Hned po rozehrání vrátil domácím dvougólový náskok Michal Dočekal, který v branku zužitkoval akci Chalupy a Ošmery, po které se ocitl zcela volný na penaltě - 3:1. Místo zklidnění se hrál zápas nahoru dolů. Domácí měli štěstí po Polcarově hlavičce, ale v 64. minutě již udeřilo, když se rohovém kopu prosadil nepokrytý Henek - 3:2. Zvýšit vedení mohl Dočekal, ale trefil jen tyč. Michal Skalník nechal vyniknout branáře Zelenku, a když se po rohovém kopu v dobré šanci netrefili ani hosté, tak početná divácká kulisa mohla slavit zisk tří bodů.

 

Vrchovina v přštím kole jede do Blanska. Havlíčkův Brod hraje doma s Polnou.



Ohlasy k zápasu


SFK Nové Město na Moravě
Richard Zeman (trenér): Po první půli jsme měli vést vyšším rozdílem. Když jsme dali na 3:1, tak už jsme měli zápas v klidu dohrát. Místo toho jsme nechali hosty snížit a hrálo se nahoru dolů. Nespokojen jsem s koncovkou a liknavostí při návratu do obrany.

FC Slovan Havlíčkův Brod
Miroslav Plíšek (trenér): Vůbec nám nevyšel vstup do zápasu. Postupem času jsme se vyrovnali s důrazem domácího týmu a ve druhém poločase se hrál otevřený fotbal. Škoda, že jsme po snížení rychle inkasovali. Náš mladý tým sbírá zkušenosti za pochodu.



Sestavy


SFK Nové Město na Moravě
P. Šmída [-] - P. Chalupa [-] (61. P. Prokopec [-] ) , O. Košík [-] , D. Bača [-] , L. Smetana [-] - K. Skalník [-] , P. Ošmera [-] , L. Wolker [-] (62. L. Zbytovský [-] ) , M. Žák [-] (81. P. Duda [-] ) - M. Dočekal [-] , M. Skalník [-]

FC Slovan Havlíčkův Brod
J. Zelenka [-] - L. Peřina [-] , L. Pártl [-] , M. Plíšek [-] , D. Hejkal [-] - M. Veselský [-] , R. Háněl [-] , P. Bartok [-] , J. Henek [-] - M. Polcar [-] (87. K. Pazderka [-] ) , P. Karlík [-] (78. M. Báča [-] )

ŽK: 71. M. Žák , 80. P. Ošmera - 81. J. Henek , 87. L. Pártl .
Hráči zápasu: L. Wolker - R. Háněl , P. Bartok .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Řezníček Tomáš - POLANSKÝ Jan, HUBENÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Radek Háněl
Tip experta: remíza

0:0 - tady to budeme mít hodně těžké, ale doufám, že bod odvezeme za remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích