2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 16:00

22.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bzenec porazil i Blansko


Branky


40. M. Hubr , 61. P. Kasala
14

Bzenec se po nepovedném duelu ve Strání chytl a kosí jednoho soupeře za druhým, tentokrát to odneslo Blansko.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hubr poslal domácí do vedení

Po neplánované herní pauze, v minulém kole měli hrát se zkrachovalým Tišnovem, nastoupili blanenští fotbalisté v boji o divizní body v Bzenci, který se pohybuje v klidných vodách tabulky, které si zajistil povedenými posledními zápasy.

 

Svěřenci Martina Maši udělali na Slovácku velmi dobrý dojem, ale nedařilo se jim v koncovce. Především v první pli byli mnohem nebezpečnější a aktivnější než domácí Bzenec. Blanenští si vylámali zuby na domácím gólamanovi Lukášovi Maňákovi. Své šance neproměnili Radim Dvořák, Jan Trtílek, Luboš Chloupek ani David Petřík. Trest přišel na konci prvního poločasu, když se ve 40. minutě prosadil Michael Hubr, který z levé strany hřiště unikl špatně postavenému Gromskému - 1:0. Za tohoto stavu se tak šlo do kabin.


Zdroj: https://blanensky.denik.cz/fotbal_region/fotbaliste-blanska-doplatili-na-spatnou-koncovku-prohrali-v-bzenci-20180422.html

Kasala stvrdil výhru Bzence

Po přestávce se hrálo podle stejných not, jen ubylo šancí na straně Blanska. Navíc v 61. minutě vyšla domácím standardní situace a svůj střelecký instinkt ukázal kanonýr Petr Kasala, který se na hranici malého vápna ocitl trestuhodně zcela osamocený - 2:0. Hosté se i poté snažili vstřelil kontaktní branku, ale své šance stejně jako v prvním poločase neproměnili. Třetí výhru v řadě tak slaví Bzenec.

 

Bzenec jede v příštím kole do Rosic. Blansko čeká na domácím hřišti lídr SFK Vrchovina.



Ohlasy k zápasu



FK Blansko
Martin Maša (trenér): Potvrdilo se Pospíchalovo, že fotbal nemá logiku. Domácí funkcionáři i fanoušci po zápase připustili, že vyhrál šťastnější tým. Co se týká herní stránky, nasazení, pohybu, tak víceméně nemůžu klukům nic vytknout, ale to neproměňování šancí bylo až tragické.



Sestavy


TJ Slovan Bzenec
L. Maňák [-] - T. Košut [-] , M. Vaverka [-] , L. Mlýnek [-] , J. Mokrý [-] - D. Pelikán [-] , J. Justel [-] , M. Hubr [-] , D. Šmahaj [-] - A. Paták [-] (72. D. Šimánek [-] ) , P. Kasala [-] (90. R. Komínek [-] )

FK Blansko
D. Záleský [-] - J. Šplíchal [-] , V. Bárta [-] , D. Bokůvka [-] , P. Gromský [-] (71. J. Pšikal [-] ) - J. Kratochvíl [-] , D. Petřík [-] , F. Kuldan [-] - J. Trtílek [-] (64. J. Motyčka [-] ) , R. Dvořák [-] - L. Chloupek [-] (71. P. Imramovský [-] )

ŽK: 37. D. Pelikán , 45. L. Mlýnek , 75. T. Košut , 80. P. Kasala , 82. D. Šimánek - 67. L. Chloupek , 67. V. Bárta , 71. J. Kratochvíl .
Hráči zápasu: L. Maňák , M. Hubr .
Počet diváků: 156. Rozhodčí: Koláček Josef - KOLÁČEK Jan, ZAPLETAL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Radek Háněl
Tip experta: výhra domácích

4:0 - tady si myslím ,že Bzenec po výhře u nás, to doma potvrdí a vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích