0:3
(0:1)
14. T. Sodomka
79. T. Sodomka (p.)
86. J. Pšikal (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2018 15:30

20.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blansko vyloupilo Třebíč


Branky


14. T. Sodomka , 79. T. Sodomka (p.) , 86. J. Pšikal (p.)
11

Třebíč nutně potřebovala zvládnout domácí zápas s Blanskem, ale to se jí nepovedlo a prohrála rozdílem třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sodomka poslal hosty do vedení

Hosté z Blanska by se výhrou posunuli blíže klidnému středu tabulky. Za to třebíčští potřebují body jako sůl.

 

Jako první zahrozili hosté, ale Trtílek mířil nad domácí bránu. První branka padla ve 14. minutě, když se po Beránkově standardní situaci dostali hosté do brejkové situaci, se kterou si věděl rady kanonýr Tomáš Sodomka, který přesně míříil na zadní tyč - 0:1. Takový vývoj domácí zaskočil a hosté kontrolovali hru. Třebíč se snažila oživit hru přesuny hráčů, ale ke zlepšení to nevedlo. V další šanci se po Kratochvílově centru objevil Kuldan, ale domácí jeho střelu zblokovali. V další šanci se zjevil Dvořák, ale Rychetský byl na místě.

Hosté z penalt navýšili vedení

Zmar domácích mohl po pauze změnit Beránek, ale po Krulově přihrávce v dobré pozici minul. Stejně se v zakončení vedlo i hostujícímu Kuldanovi. V 78. minutě fauloval Yacobou Petříka a k penaltě se postavil Sodomka, který druhou brankou v zápase navýšil skóre na 2:0 pro svůj tým. V 86. minutě byl znovu nešťastným hrdinou Yacobou, který rukou zastavil Dvořákovu střelu, dostal druhou žlutou kartu a musel ze hřiště. K exekuci pokutového kopu se postavil střídající Pšikal a upravil na konečných 3:0 pro svěřence Martina Maši. 

 

Třebíč v příštím kole zajíždí na půdu Rosic. Blansko mělo hrát s Tišnovem, ale po odstoupení lídra tabulky ze soutěže budou mít blanenští volný víkend.



Ohlasy k zápasu


HFK Třebíč
Petr Vašíček (trenér): První branku jsme dostali po obrovské chybě. Na druhou stranu si myslím, že kdybychom nedostali gól z tohoto brejku, inkasovali bychom z něčeho jiného. Rozhodlo větší nasazení Blanska, my jsme na hřišti celých devadesát minut nebyli. Jsme soudní, je vidět, že to asi nepůjde a budeme muset začít připravovat tým na příští sezonu.

FK Blansko
Martin Maša (trenér): Před zápasem jsem kluky upozorňoval, že Třebíč má velice mladé mužstvo, takže budou hodně pohybliví a bojovní. Ale zkušenosti že by měly být na naší straně. Potvrdilo se to a jsem rád, že jsme celý zápas odehráli se stoprocentní koncentrací. Otěže jsme víceméně od první minuty drželi my. Podali jsme kvalitní kolektivní výkon a těší mě hlavně práce v defenzívě. Přestože chceme hrát nahoru, tak druhý zápas po sobě jsme vzadu uhráli nulu. A s tím, že doma Bíteší ani Třebíči jsme toho moc nedovolili.



Sestavy


HFK Třebíč
M. Rychetský [-] - R. Bence [-] , F. Krula [-] , L. Karásek [-] (53. A. Suchna [-] ) , P. Florián [-] , M. Gordon [-] (75. S. Renát [-] ) , A. Beránek [-] , P. Novák [-] , J. Pecka [-] , S. Thomas [-] (75. X. Rajpaul [-] ) , A. Yacoubou [-]

FK Blansko
D. Záleský [-] - J. Šplíchal [-] , V. Bárta [-] , P. Gromský [-] , D. Bokůvka [-] - J. Kratochvíl [-] , D. Petřík [-] , F. Kuldan [-] (83. L. Závodný [-] ) - J. Trtílek [-] (70. L. Chloupek [-] ) , T. Sodomka [-] (80. J. Pšikal [-] ) , R. Dvořák [-] -

ŽK: 40. L. Karásek , 51. R. Bence , 77. A. Yacoubou - 50. P. Gromský , 58. F. Kuldan . ČK: 85. A. Yacoubou .
Hráči zápasu: M. Rychetský - T. Sodomka , J. Kratochvíl .
Počet diváků: 86. Rozhodčí: NIEDERLE Zdeněk - ŠVEHLA Marek, SVOBODA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: remíza

Martin Mužátko

Expert: Tomáš Sodomka
Tip experta: výhra hostů

V Blansku potřebujeme body jako sůl, tipuji 1:3.

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích