2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 15:30

19.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blansko si připsalo tři body


Branky


32. F. Kuldan , 83. J. Kratochvíl (p.)
0

Blanenští fotbalisté v důležitém zápase porazily Velkou Bíteš. O branky domácích se podělil Kuldan s Kratochvílem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kuldan poslal domácí do vedení

Domácí fotbalisté byli od začátku aktivnější. Hned v úvodu nastřelil boční síť Tomáš Sodomka. Chvíli na to trefil Trtílek tyč a v 15. minutě pálil těsně vedle z voleje agilní Dvořák. V dalším závaru před hostující svatyní se neprosadili Trtílek s Dvořákem. Jedinou šanci si hosté vypracovali ve 30. minutě, kdy Juříčkovi zkazil gólovou radost domácí gólman Záleský. Branky se domácí dočkali ve 32. minutě, kdy se po rohovém kopu prosadil František Kuldan. Blansko tak po půli zaslouženě vedlo.

Kratochvíl proměnil penaltu

Domácí i po přestávce pokračovali v tlaku a hned v úvodu druhého poločasu nastřelili tyčku. Následně se podruhé prosadil Kuldan, ale tentokrát byl v postavení mimo hru. Chvíli na to se v šanci objevil Sodomka, ale ten v sobotu gólové kopačky neobul. Poté se přece jen osmělili hosté, ale vyrovnat se jim nepodařilo, a tak domácí uklidnila až 82. minuta. To zahrál rukou zkušený Pavel Pergl, k penaltě se postavil Kratochvíl a zajistil domácí tři body, díky kterým se v tabulce posunuli před svého soupeře.

 

V příštím kole do Velké Bíteše zavítají Rosice. Blansko cestuje do Třebíče.



Ohlasy k zápasu


FK Blansko
Martin Maša (trenér): Ve druhé půlce jsme se bohužel začali moc stahovat a soupeře jsme pouštěli do hry. Ale pořád jsme tam měli brejkové možnosti, jenže chyběla nám kvalita v předfinální fázi. Ale jsem spokojený, byl to dobrý týmový výkon, ve kterém všichni jednotlivci zápas odjezdili a splnili úkoly tak, jak jsme potřebovali.

FC PBS Velká Bíteš
Jiří Mika (trenér): Nevím, proč jsme odehráli první poločas s takovým strachem. Za druhý poločas jsme si bod určitě zasloužili. Zachytal nám slušně brankář, ostatní umějí podat i lepší výkony.



Sestavy


FK Blansko
D. Záleský [-] - J. Šplíchal [-] , V. Bárta [-] , P. Gromský [-] , D. Bokůvka [-] - J. Kratochvíl [-] , D. Petřík [-] , F. Kuldan [-] - J. Trtílek [-] (86. T. Feik [-] ) , T. Sodomka [-] (79. L. Chloupek [-] ) , R. Dvořák [-] -

FC PBS Velká Bíteš
M. Pelán [-] - P. Pergl [-] , J. Bílek [-] , T. Mrňa [-] , D. Hibš [-] (73. D. Strangio [-] ) - J. Chlup [-] , R. Novotný [-] (54. O. Halas [-] ) , O. Mucha [-] (62. R. Whittingham [-] ) , L. Daněk [-] - T. Juříček [-] , J. Pohl [-] -

ŽK: 75. J. Trtílek - 75. O. Halas , 84. J. Chlup , 90. P. Pergl .
Hráči zápasu: J. Šplíchal , F. Kuldan .
Počet diváků: 214. Rozhodčí: Řezníček Tomáš - SVOBODA Radek, HEGER Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.