0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2018 15:30

19.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Havlíčkově Brodě bez branek


Branky


0

Havlíčkobrodští po prohře s Bíteší potřebovali vyhrát, ale to se jim nepovedlo a po bezbrankové remíze berou jenom bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

V Havlíčkově Brodě se utkaly týmy z druhé poloviny tabulky a utkání moc fotbalové krásy nepobralo.

 

V prvním poločase byli lepším týmem domácí fotbalisté, ale svěřenci trenéra Miroslava Plíška svoji převahu nedokázali přetavit v branku. První šanci měli trochu paradoxně hosté. Florián se v 10. minutě dostal do samostaného úniku, ale trefil jen tyč a z následného závaru se neprosadil Gordon. O chvíli později se v sólu na druhé straně objevil Polcar, ale Rychetský ho vychytal. Domácí kopali spoustu rohových kopů a standardních situací, ale hostující defenziva odolávala.

I po pauze bez branek

Ve druhé půli se hrál vyrovnanější zápas, ale branka nepadla. Nejblíže byli domácí brance po Hanělově střele, ale ta orazítkovala tyč Rychetského svatyně. Chvíli poté měli šanci i hosté, ale Beránek po rychlém protiútoku domácí bránu těsně minul. Hosté spoléhali na své vysoké hráče a závěru málem skórovali - hostující hlavičku tečoval domácí obránce a ta se snesla jen těsně vedle Kubátovy brány. V Havlíčkově Brodě tak bere Třebíč bod.

 

Třebíčští se v příštím kole utkají s Blanskem. Havlíčkův Brod bude mít po konci Tišnova v soutěži volný víkend.



Ohlasy k zápasu


FC Slovan Havlíčkův Brod
Miroslav Plíšek (trenér): Trápí nás koncovka. Když nedáme branku, tak nemůžeme vyhrát. Především v první půli jsme byli lepším týmem. Ve druhém poločase jsme bohužel nastřelili jen tyč.

HFK Třebíč
Petr Vašíček (trenér): V naší situaci je bod málo. Tentokrát jsme nehráli s takovou chutí jako před týdnem. Pozitivem je první čisté konto v sezóně, na což bychom velice rádi navázali i v dalších zápasech.



Sestavy


FC Slovan Havlíčkův Brod
J. Kubát [-] - L. Pártl [-] , K. Svoboda [-] , P. Bartok [-] (63. D. Hejkal [-] ) , A. Polívka [-] (46. K. Pazderka [-] ) - J. Henek [-] , L. Peřina [-] , O. Štědrý [-] - R. Háněl [-] (82. M. Plíšek [-] ) , M. Veselský [-] , M. Polcar [-]

HFK Třebíč
M. Rychetský [-] - R. Bence [-] , A. Suchna [-] (55. R. Houser [-] ) , F. Krula [-] , P. Florián [-] (76. L. Karásek [-] ) , M. Gordon [-] , A. Beránek [-] , P. Novák [-] , J. Pecka [-] , S. Thomas [-] , A. Yacoubou [-]

ŽK: 72. S. Thomas .
Hráči zápasu: K. Svoboda , L. Peřina - M. Gordon .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: FABEŠ Roman - JAHODA Jaroslav, HAVLÍN Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.