Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2018 13:00

18.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Říše otočila zápas s Blanskem


Branky


0

Na UT v Jihlavě na Stoupách vstoupili do zápasu lépe hosté. Domácí však během úvodní čtvrt hodiny druhého poločasu třikrát skórovali a zápas otočili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kratochvíl poslal hosty do vedení

Stará Říše odehrála první jarní domácí utkání v jihlavském azylu, když se hrálo na umělé trávě na Stoupách, a to netradičně již od 13 hodin.

 

Hostující trenér Maša měl v kádru i  Tomáše Sodomku, který přichází do Blanska na jarní část sezóny z Tišnova. Opačným směrem zamířil Luboš Chloupek. Úvodní pasáž zápasu se odehrála ve středu pole, kde se odehrával souboj za soubojem. Skóre se mohlo měnit ve 2. minutě, ale Plichta svoji šanci nevyužil. Poté Nehybův volej s vypětím všech sil zlikvidoval Záleský. Hosté o chvíli později zahrozili Dvořákem, ale ani ten neskóroval. Ve 26. minutě si středem hřiště narazil míč Kratochvíl a pěknou technickou střelou přehodil domácího brankáře - 0:1 . V závěru první půle ještě zahrozil domácí Nehyba, ale Záleský byl na svém místě.

Domácí rychle otočili

Po změně stran se obraz hry změnil a domácí byli lepším týmem. Hned dvě minuty po poločasové přestávce se po Hekerleho centru střelecky prosadil Plichta - 1:1 . Blansko ve druhé půli zahrozilo pouze jednou, a to v 51. minutě, když Trtílek našel Kuldana, ale jeho střelu domácí brankář Jícha chytil. O chvíli později se blanenským nepodařilo po Severově rohovém kopu odkoupnout míč z vlastního velkého vápna a za to byli potrestáni Priborským - 2:1. Po hodině hry už to bylo o dvě branky, jelikož se před gólmanem Záleským po Nehybově střele nejlépe zorientoval domácí Vacek a zvýšil na 3:1. Další branky měli na kopačkách Severa s Plichtou, ale své šance zahodili.

 

Stará Říše se v příštím kole představí na hřišti Rosic. Blansko čeká velmi důležitý zápas s Velkou Bíteší.



Ohlasy k zápasu


FSC Stará Říše
Luděk Kováčik (trenér): Soupeř hrál jen po šestnáctku. Ve druhém poločase jsme měli tlak a hodně nás povzbudilo vyrovnání. Pak jsme dali další góly, po kterých soupeř kapituloval a my jsme jich mohli dát víc. Ale jednoduché to nebylo a jsem rád, že jsme zápas otočili.

FK Blansko
Martin Maša (trenér): Byl to typický první zápas po zimní přípravě. První půlka byla vyrovnaná, víceméně bez šancí. Nám se podařilo gól dát, ale stejně mně z obou stran chybělo více zápalu do hry. Nástup do druhého poločasu jsme vůbec nezachytili, asi jsme myšlenkami byli ještě v kabině. Tato pasáž rozhodla o osudu celého utkání. Je to škoda, dalo se tady uhrát mnohem víc. Ale jak už jsem naznačil, u hráčů mně chybí taková ta správná radost ze hry, chuť vyhrát. V tomto směru nastoupili domácí do druhé půlky výrazně nažhavenější. Pro nás je to téma pro příští utkání.



Sestavy


FSC Stará Říše
M. Jícha [-] - R. Nehyba [-] , A. Šmíd [-] , R. Cipruš [-] , A. Plichta [-] (88. D. Bartoň [-] ) , M. Vacek [-] (86. J. Sobotka [-] ) , P. Severa [-] , P. Heide [-] , P. Příborský [-] , L. Hekerle [-] , D. Chlumský [-] (74. V. Bastl [-] )

FK Blansko
D. Záleský [-] - P. Gromský [-] , V. Bárta [-] , D. Bokůvka [-] , P. Imramovský [-] (83. T. Feik [-] ) , J. Šplíchal [-] - D. Petřík [-] , J. Kratochvíl [-] , F. Kuldan [-] - J. Trtílek [-] (62. T. Sodomka [-] ) , R. Dvořák [-]

ŽK: 25. R. Nehyba , 31. R. Cipruš - 43. J. Šplíchal , 85. D. Petřík .
Hráči zápasu: R. Nehyba , P. Příborský , P. Heide .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Jahoda Jaroslav - NÁPRAVNÍK Jan, VONEŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.