2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2018 15:00

18.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ždírec těsně vyhrál v Třebíči


Branky


28. P. Novák , 82. P. Novák - 8. P. Novák (vl.) , 65. P. Novotný , 68. J. Novotný
0

V Třebíči se v prvním poločase dvakrát trefil Pavel Novák a své trefy spravedlivě rozdělil do obou branek. Ve druhém poločase o výhře Ždírce rozhodli Jan Novotný a Pavel Novotný. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Třebíč potřebuje hned od začátku jara bodovat, jinak bude velmi brzy bez šance na záchranu. Ždírečtí si přijeli pro body, které by utvrdily jejich postavení ve středu tabulky.

 

Třebíčští mohli vstřelit branku hned v úvodu, když šel Macek sám na branku, ale Bartaloše nepřekonal. V 8. minutě hosté zahrávali rohový kop a ten si na přední tyči srazil do vlastní svatyně Novák - 0:1. Bartaloš ve ždírecké brance se znovu činil ve 23. minutě, kdy se vytáhl proti Krulovi, kterého našel Beránek. Třebíč vyrovnala v 28. minutě, kdy se domácí dostali k odraženému míče po rohovém kopu, toho se chopil Krula a po svém úniku téměř přes celé hřiště svojí přihrávkou před branku vybídl ke skórování Nováka - 1:1. Ve 38. minutě šel znovu sám na bránu Macek, ale Bartaloše nepřekonal. V závěru první půle se ocitl v šanci hostující Klimeš, ale nemířil přesně.

Druhý poločas vyšel lépe hostům

Ve druhé půli se hosté zlepšili a projevilo se to i na skóre. V 65. minutě využil střelou z velkého vápna Pavel Novotný nepozornosti domácího gólmana - 1:2. Chvíli poté ždírečtí využili rychlý protiútok po rohovém kopu domácích, tentokrát byl střelcem Jan Novotný - 1:3. V 82. minutě vykřesal jiskřičku naděje pro domácí Novák, který uklidil do sítě Berankův centr - 2:3. Největší šanci na srovnání měl po Beránkově rohu Gordon, ale těsně minul.

 

V příštím kole hrají třebíčští další krajské derby, když zajíždí do Havlíčkova Brodu. Ždírec nad Doubravou doma bude chtít potrápit suverénní Tišnov.



Ohlasy k zápasu


HFK Třebíč
Petr Vašíček (trenér): První gól byl úplně zbytečný. Brankář myslel, že to půjde vedle a zapadlo to do brány. Rozhodla pasáž ve druhém poločase, kdy jsme inkasovali dvě branky.

TATRAN Ždírec nad Doubravou
Martin Slavík (trenér): Očekávali jsme těžké utkání, což se potvrdilo. Až do konce byl výsledek na vážkách. Jsem spokojen, že jsme úspěšně vstoupili do jara. Třebíč podala sympatický výkon a určitě bude sbírat body.



Sestavy


HFK Třebíč
M. Rychetský [-] - R. Bence [-] , A. Suchna [-] , F. Krula [-] , A. Macek [-] (72. P. Florián [-] ) , A. Beránek [-] , P. Novák [-] , J. Pecka [-] (72. R. Houser [-] ) , S. Thomas [-] , A. Yacoubou [-] , V. Maleta [-] (59. M. Gordon [-] )

TATRAN Ždírec nad Doubravou
D. Bartaloš [-] - P. Novotný [-] , J. Málek [-] , M. Najman [-] (80. P. Pátek [-] ) , P. Klimeš [-] (74. D. Dvořák [-] ) , T. Jiroutek [-] , J. Novotný [-] , J. Fikar [-] , K. Štukhejl [-] , L. Mrázek [-] , P. Kučera [-]

ŽK: 30. V. Maleta , 72. A. Macek , 79. S. Thomas - 43. P. Klimeš , 86. K. Štukhejl .
Hráči zápasu: F. Krula - L. Mrázek , D. Bartaloš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: VONDRYSKA Luboš - GALÁŘ Jakub, FABEŠ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.