0:2
(0:0)
70. M. Skalník (vl.)
73. P. Švancara
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2017 14:00

14.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

FOTO: Vrchovina doma podlehla Tišnovu vlastním gólem a nádhernou trefou Petra Švancary


Branky


70. M. Skalník (vl.) , 73. P. Švancara
0

Nové Město na Moravě - Ve 14. kole FORTUNA MSD sk. D se hrál šlágr na hřišti Vrchoviny. Přijel suverén skupiny, vedoucí AFK Tišnov s exligovým Petrem Švancarou. Vrchovinu nakonec srazila vlastní branka. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Souboj prvního s druhým celkem divizní tabulky přinesl od úvodu velký nápor domácí Vrchoviny. Ve 4. minutě byl v šestnáctce atakován kapitán Michal, domácí se oprávněně dožadovali pokutového kopu, ale píšťalka sudího zůstala němá. Ve 13. minutě se hnal do šance Dočekal, ale jeho zakončení na zadní tyč výborně vytáhl gólman Doležal. Další šanci připravil Dočekalovi Michal, ale jeho zakončení bylo slabé. V 21. minutě se dostal do tutovky sám před gólmanem Michal, ale Doležal po jeho střele byl opět na místě. O čtyři minuty později to zkoušel šikovně Zbytovský, ale také on ztroskotal na gólmanovi hostů, podobně jako o chvíli později Ošmera. Tišnov se za celý první poločas k ničemu vážnějšímu nedostal.

 

V úvodu druhé půle běžel sám na branku Dočekal, místo zakončení zvolil zasekávačku a obránce hostů stačil nebezpečnou situaci uhasit. V 70. minutě přišel smolný okamžik pro Vrchovinu, po chvilce na hřišti střídající Michal Skalník dával hlavičkou malou domů tak nešťastně, že překonal bezmocného Jurana -  0:1. O tři minuty později zaváhal na polovině hřiště Prokopec, z toho profitoval oslavenec Švancara, který se dostal do samostatného úniku a při zakončení prokázal své kvality - 0:2. Vrchovina to ani přesto nezabalila, ale ani střídají Žák se gólově na malém vápně prosadit nedokázal, Doležal jej opět vychytal. Lídr tabulky si tak z Nového Města odvezl hodně šťastné tři body.

 

zdroj: https://www.sfkvrchovina.com



Sestavy


SFK Nové Město na Moravě
D. Juran [-] - P. Prokopec [-] (76. M. Žák [-] ) , L. Smetana [-] , O. Vícha [-] , P. Chalupa [-] - P. Ošmera [-] (67. M. Skalník [-] ) , L. Wolker [-] , L. Zbytovský [-] , L. Michal [-] , K. Skalník [-] (76. R. Blažíček [-] ) - M. Dočekal [-]

AFK Tišnov
M. Doležal [-] - T. Sodomka [-] (61. R. Novák [-] ) , O. Halas [-] (83. M. Traore [-] ) , J. Krejčíř [-] , R. Bubeníček [-] , M. Sedlo [-] , P. Švancara [-] , F. Schneider [-] , J. Žáček [-] , J. Huška [-] , D. Pospíšil [-]

ŽK: 28. L. Wolker , 31. P. Chalupa , 81. M. Dočekal - 25. P. Švancara , 33. J. Žáček , 66. O. Halas .
Počet diváků: 390. Rozhodčí: Vostrejž Ivan - EHRENBERGER Tomáš, NIEDERLE Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.