1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2017 14:30

13.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tasovice vyhrály nejtěsnějším rozdílem


Branky


0

Jediný gól v závěru zápasu 13. kola moravskoslezské divize D na hřišti Tasovic rozhodl o tom, že fotbalisté FC Žďár tentokrát vyšli bodově naprázdno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za obtížných povětrnostních podmínek hráli první poločas fotbalisté Žďáru s větrem v zádech, ale žádnou výraznější převahu si nevypracovali. V 6. minutě vystihl Komínek nepodařenou malou domů Tasovic, ale jeho gólovou střelu srazil jeden z obránců. Chvíli nato se po rohovém kopu v dobré pozici ocitl Šindelka, ale míč do branky nedostal. Ve 12. minutě po chybě žďárské obrany střílel Paul, ale hostující branku minul. Prvních deset minut druhého dějství měly Tasovice tlak, poté se hra vyrovnala. Rozhodující moment zápasu tak přišel až devět minut před koncem. Po nepodařeném brejku Ždáru přišel dlouhý nákop domácích, balon se dostal až na nohu Pavla Lapeše, který na malém vápně dokázal překonat bezmocného Konráda. Domácí už si pak v úplném závěru dokázali nejtěsnější vedení pohlídat.

 

zdroj: http://www.fczdas.cz



Sestavy


TJ Sokol Tasovice
J. Konvalina [-] - L. Hrazdílek [-] , Z. Mička [-] , R. Švarc [-] , P. Horáček [-] - J. Fukal [-] (74. R. Hrobař [-] ) , J. Čermák [-] (69. J. Landšperský [-] ) , J. Švejkar [-] , M. Blahoudek [-] - M. Paul [-] (89. R. Lapeš [-] ) , P. Lapeš [-] -

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
L. Konrád [-] - J. Šindelka [-] , Š. Wasserbauer [-] (83. J. Mašek [-] ) , L. Komínek [-] , R. Štursa [-] , P. Fiala [-] - J. Bureš [-] , Č. Vitásek [-] , R. Sodomka [-] (86. R. Kunstmüller [-] ) - V. Pohanka [-] (70. M. Vopršal [-] ) , L. Trojánek [-]

ŽK: 86. M. Paul - 44. P. Fiala , 60. L. Komínek , 80. Š. Wasserbauer .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kolář Jaroslav - SEDLÁČEK Tomáš, MAREK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.