T. Feik 79.
1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:30

13.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Blansko opět doma nevyhrálo


Branky


79. T. Feik - 69. P. Klimeš
0

Fotbalisté A týmu FK Blansko na domácím trávníku znovu remizovali. Tentokrát v rámci 13. kola se Ždírcem na Doubravou 1:1. Hosty poslal do vedení utěšenou střelou Pavel Klimeš. Domácí v 77. min. neproměnili Trtílkem pokutový kop. Konečnou dělbu bodů tak zařídil svoji první trefou za A tým obránce Tomáš Feik.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Veškeré nejpodstatnější fragmenty utkání, v němž fotbalisté FK Blansko na domácím trávníku znovu nedokázali naplno bodovat, se odehrály v závěrečných dvaceti minutách hry. Skóre otevřeli hosté, když se v 69. min. do míče opřel z 25 metrů PAVEL KLIMEŠ a utěšenou střelou překonal brankáře Záleského - 0:1



Domácí měli jedinečnou šanci vyrovnat v 77. min., když po centru D. Šmerdy rozhodčí Jahoda nařídil za úmyslnou hru rukou v pokutovém území v podání hostujícího Jana Málka pokutový kop. Jeho exekuce se ujal Jan Trtílek, střelu, směřující do levé spodní poloviny branky, dokázal brankář Bartaloš vyrazit. V pokračujícím tlaku Blanska rohový kop Kratochvíla usměrnil TOMÁŠ FEIK pohotovou střelou na bližší tyči do branky a v 79. min. tak bylo vyrovnáno - 1:1. Pro blanenského odchovance, věkem stále dorostence, to byla premiérová trefa za A mužstvo v mistrovském utkání. 



V 81. min. utkání předčasně skončilo pro hostujícího Najmana, který u domácí střídačky v přerušené hře vražením do hrudníku poslal k zemi Kratochvíla, za což uviděl druhou žlutou kartu a vzápětí tedy i červenou. Výsledek utkání však již zůstal nezměněn. Blansko po jednobodovém zisku a zaváhání nejbližších soupeřů v tabulce poskočilo na 13. místo. V dalším kole se představí na hřiště jednoho z přímých konkurentů v boji o záchranu a sice dvanáctého Havlíčkova Brodu.

 

zdroj: http://www.fkblansko.cz



Sestavy


FK Blansko
D. Záleský [-] - T. Feik [-] , P. Imramovský [-] , J. Šplíchal [-] - L. Závodný [-] , T. Škrabal [-] , D. Šmerda [-] (86. M. Hladký [-] ) , J. Kratochvíl [-] , J. Pšikal [-] , L. Chloupek [-] (81. M. Šmerda [-] ) - J. Trtílek [-]

TATRAN Ždírec nad Doubravou
D. Bartaloš [-] - D. Dvořák [-] , J. Málek [-] , M. Najman [-] , P. Klimeš [-] , T. Jiroutek [-] , P. Tlapák [-] , K. Štukhejl [-] , J. Novotný [-] (82. P. Pátek [-] ) , R. Michalec [-] , P. Kučera [-]

ŽK: 59. T. Feik , 62. J. Pšikal , 81. J. Kratochvíl - 31. K. Štukhejl , 60. R. Michalec , 66. D. Dvořák , 76. M. Najman . ČK: 81. M. Najman .
Počet diváků: 116. Rozhodčí: Jahoda Jaroslav - NÁPRAVNÍK Jan, ZAPLATILOVÁ Jana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.