P. Novák 10.
A. Beránek 37. (p.)
2:3
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:30

13.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebíč neudržela vedení


Branky


10. P. Novák , 37. A. Beránek (p.) - 28. M. Dočekal , 54. L. Smetana , 56. M. Dočekal
0

V rámci 13. kola FORTUNA MSD sk. D se trenér Zeman po roce vracel na místo, kde před pár měsíci vedl MSFL a s ním i tři naši hráči. Psanou roli favorita jsme nakonec splnili, ale s posledním týmem jsme první poločas prohospodařili a v kabině byla pěkná bouřka. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Před velice slabou návštěvou se první měli ujat vedení Novoměstští. Hned v první minutě kapitán Michal uloupil míč za půlkou a prokličkoval se až k 16 domácích a bombou vyzkoušel domácího Hagaru, ten míč zastavil s těžkostmi až na brankové čáře.Jenže v 10. minutě vyrobil hrubici Kamil Skalník a namazal domácímu Novákovi, který šel sám na gólmana Šmídu a lobem jej překonal – 1:0. Tím začaly první komplikace. Horácký tým se však z vedoucího gólu neradoval dlouho. Hosté zahrávali ve 28. minutě kapitánem Michalem zleva standardní situaci a po centru si na přední tyč naběhl pět metrů faulovaný Dočekal, ten se nakonec hlavou dokázal prosadit - 1:1. Vrchovina měla v hřišti navrch, ale ve 37. minutě přišla další komplikace, když fauloval brankář Šmída ve vápně Benceho a z nařízené penalty zajistil horáckému klubu poločasové vedení Beránek – 2:1.

 

 

Hostitelé však nezvládli úvod druhého dějství, a Vrchovina tak dokázala výsledek velice rychle otočit a slepenými góly rozhodla zápas ve svůj prospěch. Nejprve v 54. minutě po nakrátko rozehraném rohovém kopu hlavou vyrovnal na zadní tyči střídající Smetana – 2:2. Po dvou minutách se z vítězného gólu mohl radovat extřebíčský Dočekal, svou druhou brankou v zápase otočil výsledek – 2:3. Zbytek zápasu se dohrával v tréninkovém tempu, jakoby to nikoho z aktérů už nebavilo. Vrchovina získala povinné vítězství a s ním i tři body do tabulky, i když se zdviženým prstem!

 

zdroj: https://www.sfkvrchovina.com



Sestavy


HFK Třebíč
M. Hagara [-] - R. Bence [-] , R. Valíček [-] (82. D. Kovář [-] ) , L. Karásek [-] (82. S. Renát [-] ) , V. Maleta [-] , P. Novák [-] , D. Lorenc [-] (76. P. Florián [-] ) , M. Kafoněk [-] , A. Suchna [-] , R. Houser [-] , A. Beránek [-]

SFK Nové Město na Moravě
P. Šmída [-] - P. Chalupa [-] , P. Prokopec [-] , O. Košík [-] (46. L. Smetana [-] ) , O. Vícha [-] - M. Skalník [-] (46. R. Blažíček [-] ) , L. Zbytovský [-] , P. Ošmera [-] (88. D. Bača [-] ) , L. Michal [-] , K. Skalník [-] - M. Dočekal [-]

ŽK: 85. A. Beránek - 56. O. Vícha , 61. L. Michal , 66. P. Chalupa , 67. P. Ošmera , 72. L. Zbytovský .
Počet diváků: 72. Rozhodčí: Šula Petr - NEJEZCHLEB Miroslav, ROSICKÝ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.