2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2017 14:30

12.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obrat ve druhé půli přinesl tři body!


Branky


0

Navlékli sedmý korálek. Fotbalisté FC Žďár nad Sázavou také ve 12. kole moravskoslezské divize D na domácí půdě nezaváhali a připsali si další tři body do tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu dvou celků ze špičky tabulky nabídl vyrovnanou partii. Ve 13. minutě se šikovně protáhl po lajně Jurnečka, přihrál Kunstmüllerovi, jeho střelu z dobré pozice vyrazil gólman Zádrapa, z dorážky pak Ločárek mířil vedle. Chvíli nato střílel nebezpečně Bureš, ale také vedle. V 18. minutě vypíchl míč po nedorozumění hostujícího gólmana se stoperem Vopršal, ale ze strany netrefil prázdnou branku Rosic. Důležitý okamžik přišel ve 22. minutě, v níž Moučka zbytečně oplácel a po červené kartě šel předčasně pod sprchy. Hosty vyloučení stmelilo a domácí pasivitu Rosice potrestaly ve 40. minutě. Z ojedinělého brejku se Novotný protáhl mezi zkoprnělými obránci Žďáru a otevřel skóre – 0:1. O dvě minuty později mohl vyrovnat Fiala, ale obrana hostů zblokovala jeho ránu na roh.

 

Ve druhé půli se hosté zatáhli a bránili nejtěsnější vedení. V 62. minutě lízla střela střídajícího Pohanky jen tyčku Zádrapovy branky. Poté přišla nebezpečná střela Wasserbauera, pak Ločárek trefil gólmana a chvíli na to šla střela Fialy těsně vedle. Gólu se tak domácí fanoušci dočkali až v 71. minutě, kdy Jurnečka po závaru prostřelil vše, co mu stálo v cestě – 1:1. Žďár nepolevil a odměny se dočkal tři minuty před koncem. Po dalším závaru byl nejrychlejší obránce Štursa, který vítěznou brankou podtrhl svůj výborný výkon.

 

Díky našemu tříbodovému zisku a domácímu zaváhání Vrchoviny proti Velké Bíteši (remíza 0:0), jsme se opět vrátili na druhé místo tabulky. V dalším kole zajíždí hráči FC Žďár příští neděli na hřiště Tasovic.

 

zdroj: http://www.fczdas.cz



Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
L. Konrád [-] - Š. Wasserbauer [-] , P. Ločárek [-] (70. L. Komínek [-] ) , R. Štursa [-] , J. Šindelka [-] , P. Fiala [-] - J. Bureš [-] , Č. Vitásek [-] - M. Vopršal [-] (58. V. Pohanka [-] ) , R. Kunstmüller [-] (81. J. Mašek [-] ) , L. Jurnečka [-]

FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - P. Šíp [-] (81. T. Buršík [-] ) , F. Novotný [-] , D. Moučka [-] , P. Drbal [-] , T. Selinger [-] (61. J. Vítámvás [-] ) , D. Pazourek [-] (76. O. Přichystal [-] ) , J. Černý [-] , J. Havlásek [-] , M. Kugler [-] , M. Kršák [-]

ŽK: 22. P. Fiala , 79. Š. Wasserbauer , 90. L. Jurnečka - 75. M. Kugler , 77. J. Černý , 80. J. Vítámvás . ČK: 22. D. Moučka .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Koláček Josef - KŘEPSKÝ Michal, NÁPRAVNÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.