2:1
(2:0)
61. V. Valenta (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:00

11.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj nováčků pro Brod


Branky


38. M. Polcar , 39. M. Polcar - 61. V. Valenta (p.)
0

Havlíčkův Brod - V 11. kole jsme přivítali na našem hřišti nováčka divize D mužstvo ze vzdáleného Strání, které bylo v tabulce na tom bodově stejně jako my a tak se hrálo o hodně důležité body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 V prvním poločase se z obou stran hrálo hodně opatrně. Naše mužstvo hrálo zodpovědně zezadu, dařila se rozehrávka a hráči byli daleko více na míči než soupeř. Ten nehrál nic složitého a spoléhal na rychlé výpady. Ten se jim povedl v 22. minutě, kdy po hlavičce Sedláčka musel u tyče zachraňovat brankář Kubát. Pak přišly dobré míče Jar. Kubáta do vápna hostí, ale bez efektu. Branky přinesly až dvě velmi dobré akce Plíška se Štědrým, po naší pravé straně, kdy se dvakrát ve vápně prosadil dorostenec Polcar 2:0. Do poločasu ještě zahrozili hosté, ale střelu Valenty brankář Kubát vyrazil.

 

  Do druhého poločasu jsme nastoupili se snahou i nadále pokračovat v zodpovědném výkonu. První čtvrthodinu se hrálo hlavně ve středu hřiště a hra byla hodně rozháraná. Po hodině hry, centr hostí, nešťastně rukou, srazil ve vápně Polívka a hosté Valentou z PK snížili na 2:1. Pak jsme se snažili dostat opět do hry, byli jsme aktivnější, ale naše útočná aktivita postrádala důraz a tak si hostující brankář Popelka s našimi pokusy poradil. Hosté se teprve v závěru nakopávanými míči dostávali do tlaku, ale bez patřičného zakončení. A když minutu před koncem vyškrábl TK Valenty Jirka Kubát na roh skončilo utkání naším těsným vítězstvím.

 

zdroj: http://www.fcslovanhb.cz



Ohlasy k zápasu


FC Slovan Havlíčkův Brod
Trenér: Plíšek: "V prvním poločase jsme byli lepším týmem a jsem rád, že se dvakrát prosadil Michal Polcar. Po přestávce se soupeř dostával častěji k naší brance a z penalty snížil. Potom jsme převzali iniciativu na své kopačky my, ale výkon z prvního poločasu se nám už nepodařilo zopakovat."

FC Strání
Zdeněk Šebesta (trenér): Nedodrželi jsme taktické pokyny, když jsme chtěli hrát ze zabezpečené obrany na brejky a při obou gólech jsme byli v šesti hráčích nad balonem za půlkou. Ta jedna minuta rozhodla o všem,Škoda, že jsme z těch šancí nevytěžili víc. Už je to ale pryč, my se teď musíme pořádně nachystat na zápas s Blanskem, to bude otázka života a smrti,



Sestavy


FC Slovan Havlíčkův Brod
J. Kubát [-] - M. Plíšek [-] , O. Berky [-] , K. Svoboda [-] , A. Polívka [-] - J. Prchal [-] , P. Bartok [-] , O. Štědrý [-] (85. D. Henek [-] ) , J. Kubát [-] - M. Polcar [-] (76. P. Karlík [-] ) , R. Háněl [-]

FC Strání
A. Popelka [-] - O. Čaňo [-] , M. Palík [-] , P. Miklovič [-] - P. Silnica [-] , L. Pilka [-] , O. Crla [-] , J. Gardian [-] (68. J. Mimochodek [-] ) , D. Sedláček [-] - - P. Fruhauf [-] (30. L. Jaroněk [-] ) , V. Valenta [-]

ŽK: 35. P. Bartok , 60. J. Kubát , 74. J. Prchal , 89. K. Svoboda - 54. P. Silnica , 66. L. Jaroněk .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: SLOVÁČEK Adam - GLOSER Jan, KADLEC Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.