2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2017 15:00

9.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebíč je po prohře poslední


Branky


0

Třebíč prohrála, po nepříliš kvalitním výkonu, ve Velké Bíteši 2 : 0 a v divizní tabulce je tak po devíti odehraných kolech na posledním místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První šanci v utkání si vytvořila Třebíč, kdy Novák ve 20. min. míčem za obranu domácích našel nabíhajícího Beránka, ten ale tváří v tvář Matiáška nepřekonal. Domácí se ujali vedení 1 : 0 ve 23. min., kdy po rohovém kopu Chlupa překonal Procházku v brance hostí hlavou Pohl. Domácí hráli důrazně a tvrdě, někdy až za hranicí únosnosti, což ale hlavní rozhodší nechával bez povšimnutí. Domácí byli blízko dalšímu gólu ve 40. min., Pokorný ale nastřelil břevno. Po změně stran hned v úvodu druhého poločasu Šimončič střelou z pravé strany na vzdálenější tyč poslal domácí do dvougólového vedení. Třebíč si v dalším průběhu utkání již žádnou brankovou příležitost nevytvořila a tak odjela z Bíteše s prázdnou.

 

zdroj: http://www.hfktrebic.cz



Sestavy


FC PBS Velká Bíteš
M. Matiášek [-] - J. Pohl [-] , J. Pokorný [-] , J. Ondrák [-] , J. Randhawa [-] - T. Nekuda [-] , J. Chlup [-] , M. Šimončič [-] (82. T. Mrňa [-] ) , M. Knos [-] (74. L. Kopáček [-] ) - R. Valsa [-] , R. Novotný [-]

HFK Třebíč
K. Procházka [-] - R. Bence [-] (77. S. Renát [-] ) , R. Valíček [-] (72. T. Staněk [-] ) , L. Karásek [-] , S. Gualano [-] , V. Maleta [-] (61. D. Kovář [-] ) , P. Novák [-] , D. Lorenc [-] , A. Suchna [-] , R. Houser [-] , A. Beránek [-]

ŽK: 55. J. Randhawa , 78. J. Pohl .
Počet diváků: 346. Rozhodčí: Jahoda Jaroslav - ČERNÝ Josef, ČERNÝ Dalibor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.