1:1
(0:0)
65. D. Kavka
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2017 15:30

7.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oba soupeři se rozešli smírně


Branky


0

report nám přináší hostující web. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl spíše svázanou taktikou než nějakou bláznivou ofenzivní hrou. Po změně stran se scénář hry moc nezměnil. Ovšem diváci se konečně i dočkali branky. Domácí nepokryli přímočarou akci Polné, na jejímž konci stál Daniel Kavka. Ždírec pak přeskupil řady a povedlo se mu dostat do šancí, z nichž ta v 80. minutě skončila vyrovnáním. Na přetažený centr si Kučera počkal na zadní tyči a prostřelil brankáře. „My jsme se potom nezatáhli, ba naopak pokračovali jsme v ofenzivním pojetí a snažili se o vedoucí gól,“ řekl ždírecký kouč Martin Slavík. Balon sice v síti skončil, ale ten nebyl domácím uznaný kvůli ofsajdu.

 

Zdroj: http://www.fotbalpolna.cz



Sestavy


TATRAN Ždírec nad Doubravou
D. Bartaloš [-] - P. Novotný [-] (63. M. Najman [-] ) , P. Klimeš [-] , P. Tlapák [-] , T. Jiroutek [-] , M. Kysilko [-] (63. P. Pátek [-] ) , K. Štukhejl [-] , J. Novotný [-] , J. Fikar [-] , R. Michalec [-] , P. Kučera [-]

Slavoj Polná
P. Čermák [-] - D. Čížek [-] , D. Kavka [-] , J. Klíma [-] , J. Holub [-] (90. J. Bajer [-] ) , Z. Kučera [-] , J. Fadrný [-] , D. Kavka [-] , J. Urbánek [-] , P. Benda [-] , T. Válek [-] (77. J. Hrdlička [-] )

ŽK: 34. P. Tlapák , 68. R. Michalec , 90. P. Pátek - 49. J. Fadrný , 74. J. Urbánek , 81. D. Kavka .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Nejezchleb Miroslav - SOUKAL Bedřich, KOLÁŘ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.