1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2017 16:00

5.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Novotný rozhodl o výhře domácích


Branky


0

Rozhodující trefa padla dvacet pět minut před koncem do sítě hostujícího Bzence.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na hřiště do Ždírce dorazilo mužstvo z Bzence. V první dějství měl převahu Ždírec, jehož nejcětší příležitost si vypracoval Novotný, který po přesné nahrávce Klimeše, v idealní pozici pálil na hostující bránu. V dalším průběhu první půle hrozili domácí hlavně ránami ze střední vzdálenosti, se kterými si bzenecký strážce svayně poradil. Ve druhé půli se moc obrázek hry na hřišti nezměnil. Rozhodující okamžik střetnutí přišel, když na světelné tabuli naskočila 65. minuta. To se podařilo zahýbat se skórem, když Tlapák vyhrál souboj s hostujícím hráčem, poslal přihrávku na Jiroutka, který vyslal do únika Novotného, jenž pokořil bzeneckého gólmana - 1:0. V závěru se domácí družina soustředila na obranu a s přehledem si hubený náskok pohlídala, a připsala si tři body.



Sestavy


TATRAN Ždírec nad Doubravou
S. Pometlo [-] - R. Michalec [-] , P. Novotný [-] , P. Kučera [-] , P. Pátek [-] , P. Klimeš [-] (88. J. Málek [-] ) , T. Jiroutek [-] (83. P. Čalkovský [-] ) , K. Štukhejl [-] , J. Novotný [-] , J. Fikar [-] , M. Najman [-] (57. P. Tlapák [-] )

TJ Slovan Bzenec
L. Maňák [-] - T. Košut [-] (71. L. Mlýnek [-] ) , T. Petrucha [-] , J. Mokrý [-] - J. Justel [-] , P. Horňák [-] , M. Hubr [-] (80. A. Paták [-] ) , D. Šmahaj [-] , L. Škodík [-] - P. Kasala [-] , T. Reška [-] (67. D. Pelikán [-] )

ŽK: 79. P. Tlapák , 91. J. Málek , 92. J. Fikar - 43. P. Horňák , 50. P. Kasala , 66. T. Košut , 85. L. Škodík .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Křepský Michal - ŘEZNÍČEK Tomáš, NIEDERLE Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.