Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2017 16:30

3.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Havlíčkův Brod zpackal první poločas


Branky


0

V třetím divizním kole jsme nastupovali s cílem bodovat po zbytečné ztrátě ve Staré Říši. Již po první půlce bylo ale jasné že zbude jen u zbožného přání. Po naivním téměř až žákovském výkonu si hráči ze hřiště odnesli ostudný debakl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 Do zápasu jsme vstoupili dobře, byli jsme aktivní, soupeře jsme přehrávali a v prvních dvaceti minutách jsme si vytvořili dvě dobré příležitosti. Hosté se vycházeli z bloku, přes který jsme ale nedokázali prosadit a spoléhali pouze na brejky. To se jim vyplatilo, protože po hrubých chybách naší obrany, do poločasu, snadno čtyřikrát skórovali.

 

Do druhého poločasu jsme nastoupili s cílem pokusit se ještě něco zápasem udělat. Pěkný trestný kop Jar. Kubáta byl příslibem, ale po dalším brejku hostí bylo 1:5 a bylo rozhodnuto. Zápas se pak již jen dohrával.

  Takový zápas se často nevidí. My jsme hráli, soupeře jasně přehrávali, dostali se do šancí, které jsme neproměnili nebo je pochytal výborný Matiášek. Hosté spoléhali jen na brejky a to stačilo, neboť naše obrana prakticky neexistovala. Vždyť za první poločas se hosté dostali naši polovinu hřiště jen ojediněle, ale dali čtyři branky – lekce z produktivity.

  Pro naše mužstvo je toto velké poučení. Je jasné že s takovou naivitou při bránění a slabou produktivitou v útočné fázi body nelze získat.

 

zdroj: http://www.fcslovanhb.cz



Ohlasy k zápasu


FC Slovan Havlíčkův Brod
Trenér: Miroslav Plíšek: Těžko se mi hodnotí takový to zápas. Soupeře jsme přehrávali, ale nechali jsme si nasázet šest branek, což je neomluvitelné. Takto lehkovážně se nehraje snad ani pouťák.




Sestavy


FC Slovan Havlíčkův Brod
J. Kubát [-] - K. Svoboda [-] , M. Plíšek [-] , O. Berky [-] (63. P. Bartok [-] ) , D. Hejkal [-] (46. A. Polívka [-] ) - O. Štědrý [-] , L. Mrázek [-] (80. P. Karlík [-] ) , J. Kubát [-] , J. Prchal [-] , J. Henek [-] - R. Háněl [-]

FC PBS Velká Bíteš
M. Matiášek [-] - J. Pohl [-] , J. Pokorný [-] (75. T. Kudýn [-] ) , D. Hibš [-] , L. Kopáček [-] - J. Chlup [-] , M. Šimončič [-] (80. T. Dobeš [-] ) , T. Nekuda [-] , T. Mrňa [-] (72. M. Ivančík [-] ) - R. Valsa [-] , R. Novotný [-]

ŽK: 45. J. Prchal , 67. J. Kubát - 66. L. Kopáček , 79. J. Chlup .
Počet diváků: 190. Rozhodčí: FABEŠ Roman - ŠVEHLA Marek, ŠULA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.