2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 16:30

3.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vopršalův gól rozhodl o zisku tří bodů


Branky


0

Také ve druhém domácím utkání této sezony fotbalisté FC Žďár nad Sázavou nezaváhali. Ve 3. kole moravskoslezské divize D jsme v pohledném utkání zdolali Bzenec 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté srovnali v závěru poločasu

Utkání mohlo pro Žďár začít šokem, protože hned v první minutě šel po chybě domácí defenzivy sám na Konráda hostující Kasala, žďárský gólman však svůj tým podržel. O chvíli později tak udeřilo na druhé straně, po rohu se hlavou prosadil stoper Šindelka - 1:0! Hra se poté přelévala ze strany na stranu, v další šanci se ve 24. minutě ocitl Vopršal, který se vtipně uvolnil, ale v dobré pozici pálil nad branku Bzence. To mohlo domácí mrzet o minutu později, Kasala vymíchal celou obranu, ale Konrád opět výborně zasáhl. Vyrovnání se hosté dočkali v poslední minutě první půle, svoji třetí šanci v zápase již Kasala využil – 1:1.

Rozhodující okamžik přišel v 64. minutě

Kvalitní fotbalová podívaná pokračovala také po změně stran. Po hodině hry byl ve výborné příležitosti Kunstmüller, zleva postupoval sám na Maňáka, ale zakončil pouze do jeho hrudi. O tři minuty později přišla rychlá akce, kterou zahájil táhlým odkopem Konrád, Jurnečka míč hlavou prodloužil na Vopršala a ten tvrdou střelou vrátil Žďáru vedení - 2:1! Hrálo se nahoru dolu, hráči Žďáru dál pokračovali v otevřené partii, což se jim mohlo vymstít v 73. minutě. Střídající Kůřil byl sotva minutu na hřišti a hned se zjevil v obrovské šanci, ale míč naštěstí napálil pouze do Konráda. Deset minut před koncem si Vopršal pěkně zpracoval dlouhý nákop, ale jeho bomba mířila nad branku. O minutu později poslali hosté přetažený centr na pravou stranu a hlavičkující Jüstel orazítkoval tyčku svatyně Konráda! Definitivně rozhodnout mohl Trojánek, pěkně se uvolnil, ale levačkou nemířil přesně.

V závěru zápasu si hráči Žďáru dokázali výsledek pohlídat a do tabulky si připsali další cenné tři body. Díky nim zůstávají ve špičce tabulky, což je ta nejlepší pozvánka na příští neděli, kdy zajíždíme k velkému derby do Nového Města na Moravě.

 

zdroj: http://www.fczdas.cz



Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
L. Konrád [-] - J. Šindelka [-] , P. Fiala [-] , P. Ločárek [-] (50. R. Štursa [-] ) , Š. Wasserbauer [-] - R. Sodomka [-] , L. Trojánek [-] , J. Bureš [-] (78. L. Komínek [-] ) - M. Vopršal [-] , L. Jurnečka [-] (69. J. Mašek [-] ) , R. Kunstmüller [-]

TJ Slovan Bzenec
L. Maňák [-] - T. Košut [-] , T. Petrucha [-] , J. Mokrý [-] - L. Mlýnek [-] (17. T. Pollák [-] ) , D. Pelikán [-] , P. Horňák [-] , M. Hubr [-] , D. Šmahaj [-] , J. Justel [-] - P. Kasala [-]

ŽK: 12. J. Šindelka , 51. P. Fiala , 65. M. Vopršal , 86. R. Štursa , 91. Š. Wasserbauer - 29. P. Kasala , 53. M. Hubr , 59. D. Pelikán , 65. D. Šmahaj , 65. J. Mokrý .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Jahoda Jaroslav - NÁPRAVNÍK Jan, NEJEDLÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.