Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2017 17:00

2.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Tišnov přejel Žďár


Branky


0

Ve 2.kole se poprvé představilo naše mužstvo před domácím publikem.Zájem o toto utkání potvrzuje velmi sympatická návštěva 530 diváků!!! Soupeř z Vysočiny v minulém kole deklasoval v domácím prostředí mužstvo HFKTřebíč drtivým a přesvědčivým vítězstvím v poměru 8:0.Dal se tedy očekávat vyrovnaný a zajímavý duel.V zápase jsme nastoupili s několika změnami v sestavě.Za červené karty v Břeclavi mají STOP Krejčíř (1 utkání) a Schneider (2 utkání).

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu jsme vkročili sebevědomě a hned v 1.minutě sprintoval za míčem letícím k brance Konráda Sodomka,avšak brankář hostů včasným výběhem stačil před naším útočníkem vykopnout míč z hranice šestnáctky do autu.Utkání se hrálo ve velkém nasazení obou celků a místy i zbytečně tvrdě.V zápase padlo celkem 7 žlutých (3xTišnov, 4x Žďár)a jedna červená karta.Vše ale postupně....

Hosté se snažili podnikat svoje útoky zejména po levé straně.V 9.minutě se náhle ocitl za naší obranou volný Pohanka,ale jeho střela šla mimo branku Doležala.Naši hráči však postupně získávali převahu a na míči jsme byli častěji.Svoji převahu jsme vyjádřili ve 27.minutě,kdy po akci Švancary Bednář křižnou ranou z levé strany poprvé překonal Konráda na 1:0.Další branka na sebe nenechala dlouho čekat a hned o 2 minuty později naskočil na prodloužený centr Žáčka nejvýše Huška a podruhé překonal brankáře Žďáru na 2:0 pro Tišnov.

 

Do druhého poločasu nastoupil soupeř aktivněji se snahou snížit a dostat se tak zpět do zápasu.Střely Bureše a Vitáska šly však mimo Doležalovu branku.Naši hráči na aktivitu hostů odpověděli tím nejlepším možným způsobem a v 63.minutě Švancara po samostatné akci přihrávkou pod sebe vybídl Sodomku ke zvýšení na 3:0.

Hostům se ale přece jenom podařilo snížit,o 2 minuty později v 65.minutě tečovaný centr Trojánka zaplachtil nad Doležalem a zapadl nešťastně na zadní tyčku na 3:1.V 67.minutě musí odejiít předčasně pod sprchy hostující Vitásek za druhou žlutou kartu v zápase.

Skóre celého zápasu uzavírá Pospíšil tvrdou střelou z 20 metrů na vzdálenější tyč a zvyšuje tak na konečných 4:1 pro Tišnov.Podařilo se nám tak získat první vítězství v divizi a tři body zůstaly doma v Tišnově.

 

zdroj: http://www.afktisnov.cz



Sestavy


AFK Tišnov
M. Doležal [-] - J. Huška [-] , T. Sodomka [-] (87. J. Grůza [-] ) , F. Kuldan [-] , D. Pospíšil [-] , D. Bednář [-] , M. Sedlo [-] , P. Švancara [-] , D. Duda [-] (81. T. Marvan [-] ) , J. Žáček [-] , R. Bubeníček [-]

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
L. Konrád [-] - J. Šindelka [-] , P. Fiala [-] , Š. Wasserbauer [-] , P. Ločárek [-] (56. L. Jurnečka [-] ) - R. Sodomka [-] , L. Trojánek [-] (81. J. Mašek [-] ) , Č. Vitásek [-] , J. Bureš [-] - V. Pohanka [-] (73. R. Kunstmüller [-] ) , M. Vopršal [-]

ŽK: 15. D. Bednář , 29. P. Švancara , 79. J. Žáček - 8. P. Fiala , 29. Č. Vitásek , 73. J. Šindelka , 73. R. Sodomka . ČK: 67. Č. Vitásek .
Počet diváků: 530. Rozhodčí: KADLEC Václav - ŘEZNÍČEK Tomáš, MAREK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.