1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2017 17:00

2.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Domácí Vrchovina nestačila na rozjetou Polnou


Branky


0

Ve šlágru divizního kola FORTUNA divize D Zemanův tým si jen těžko hledal cestu přes kompaktní tým Polné. Jedinou branky ze hry za přispění hostující obrany vsítil z PVK Zbytovský. To však bylo velmi málo.   

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nadprůměrný divizní šlágr rozhodla úvodní pasáž, ve které domácí vyrobili dvě hrubky, za které Polná nekompromisně trestala. Nejprve  ve 2´vystihl nepřesnou přihrávku Kamila Skalníka  hostující Kavka a krásným lobem našel Holuba, který bez problémů k tyči otevřel skóre zápasu – 0:1. Vrchovina mohla vyrovnat, ale Ošmerovu střelu vykopl Skočdopole a přišel trest. Po vlastním autu a ztrátě míče tentokrát Kavka vysunul Bendu a bylo to v 10´ o dvě branky – 0:2. Skočdopoleho na druhé straně zaměstnal střídající Wolker, ale bombu z 22 metrů polenský gólman bravurně vyboxoval.

 

Do druhého poločasu vlétla Vrchovina jako uragán, ovšem celý zápas se trápila s řešením finální fáze a stoprocentní šanci si prakticky nevytvořila. Naději na bodový zisk jí dala až standardní situace v závěru utkání v podání Luboše Zbytovského, který míč z úhlu, metr za 16, s pomocí drobné teče obránce poslal přímo do sítě – 1:2. Při hře vabank ovšem vyrovnání nepřišlo, naopak Benda mohl polenské vedení zvýšit, ale Šmída v samém závěru utkání jeho sólo zmařil.


Domácí fanoušci sice výhru svého týmu neviděli, takže spokojenost asi nebyla na místě, nicméně zápas plný vzruchu a nasazení se musel líbit.

 

zdroj: https://www.sfkvrchovina.com



Sestavy


SFK Nové Město na Moravě
P. Šmída [-] - P. Chalupa [-] , P. Prokopec [-] (70. R. Blažíček [-] ) , O. Vícha [-] (20. L. Wolker [-] ) , L. Smetana [-] - K. Skalník [-] , L. Michal [-] , P. Ošmera [-] , M. Skalník [-] , L. Zbytovský [-] - M. Dočekal [-]

Slavoj Polná
J. Skočdopole [-] - J. Klíma [-] , Z. Kučera [-] , J. Fadrný [-] , D. Kavka [-] , J. Kubec [-] , J. Urbánek [-] (75. D. Kavka [-] ) , P. Benda [-] (90. J. Hrdlička [-] ) , D. Čížek [-] , V. Haala [-] , J. Holub [-] (63. T. Válek [-] )

ŽK: 25. M. Dočekal , 38. L. Smetana , 41. L. Wolker , 62. P. Prokopec - 25. J. Kubec , 40. J. Urbánek , 42. D. Kavka , 90. J. Skočdopole .
Počet diváků: 365. Rozhodčí: Drozdy Luboš - GASNÁREK Michal, VONDRYSKA Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.