Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.11.2017 13:30

15.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úvaly nedaly outsiderovi žádnou šanci


0

Nový Bor se za zimní přestávku vůbec zlobit nebude...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nakročili k výhře

Domácí mužstvo nezačalo soutěž také moc dobře, ale v závěru se mužstvu začalo herně dařit a postoupili v tabulce až na konečné šesté místo. Borská výprava k zápasu postrádala dva zraněné hráče a to P. Hokeho a J. Vinše a také K.Ouzkého, který dopoledne hrál za dorost. Určitě musíme přiznat hostujícím hráčům velké odhodlání v tomto posledním zápase sehrát s domácím mužstvem vyrovnanou partii.

 

Domácí začali zápas velice aktivně a již ve 3. minutě si připravili velkou šanci, že jí neproměnili, bylo díky výbornému zákroku brankáře Blumentritta. Ukazatel času zápasu oznamoval 5. minutu utkání a domácí hráč zahrával rohový kop. Míč letěl na prvního hráče, který prodloužil za sebe a tam byl připravený pohotový domácí hráč Pěnkava, který trefuje hlavou branku a je to  1:0.

 

 

Vstřelená branka hostující hráče nevyvedla z míry a přidali na rychlosti. Výsledkem byla akce ve 13. minutě, to když Janů pohotově centruje míč do vápna a než jej brankář domácích dostal do své moci, byl u něho Devátý a zkušeně vyrovnává na 1:1. V těchto minutách se hraje vyrovnaný fotbal a i novoborským hráčům se daří zaměstnávat obranu domácích. Ve 24. minutě nepozorností ve vápně nepohlídali volného Vrabce, který domácí mužstvo přivedl do vedení úspěšným zákončením k tyči 2:1.

 

Hostující útočné akce nejsou špatné, ale domácí obrana je velice zkušená a nedovoluje gólové zakončení. Naopak domácí obránci zakládají protiútoky, které nestíhají beci posledního týmu tabulky zastavovat především při situacích jeden na jednoho. A domácí hosty opět zaskočili svou rychlou a přesnou hrou dopředu ve 28. minutě zakončuje Klouček na 3:1. Trenér Broschinský se rozhodl střídat. Své místo na hřišti opuští Novák a do hry jde Berounský. Do obrany se ztahuje Černý.

 

Hosté už se na nic nezmohli

Druhý poločas začíná Bor gólovou akcí, to když se hráči po pěkné kombinační akci ve 46. minutě dostali až do válpna domácích, kde se k zakončení dostal Berounský, který vystřelil na branku domácích, ale míč se odrazil od tyče a Halbich již nemohl dorážet do branky domácích, protože byl v ofsajdu. To bylo pohledné a fotbalové. V 50. minutě získali domácí výhodu autového vhazování. Špatně si hosté pohlídali hráče domácích a bylo to 4:1, když se do sítě trefil Jemelík.

 

V 53. minutě to na hřišti zajiskřilo. Brankáře Blumentritta při rozehře míče domácí hráči atakují a rozhodčí odpískal faul na brankáře. Domácí hráč za to dostává žlutou kartu. J. Broschinský ještě doplňuje protest a dostává žlutou kartu také. V 54. minutě domácí hráči vybojovali míč a ke střele se dostal Květoň, který pohotovou střelou zvyšuje již na 5:1 pro domácí mužstvo.

 

V 70. minutě vyváží míč od vápna Stromecký. Předkopl si víc míč od nohy a k tomu ještě trefil rozhodčího. Odražený míč pohotově poslal na branku domácí Pěnkava a Blumentritt byl na tuto střelu krátký 6:1. Následně posílá do hry trenér na místo Broschinského Krále. Zápas se pak již dohrává při převaze domácího mužstva, ale už bez dalších gólů.

 

Zdroj: http://www.fcnovybor.cz



Sestavy


SK Úvaly
F. Michalek [-] - - J. Pěnkava [-] , R. Klouček [-] (62. L. Pour [-] ) , J. Moudrý [-] , L. Květoň [-] , J. Jurek [-] (76. L. Pechač [-] ) , Z. Jemelík [-] , R. Skuhravý [-] (74. M. Hořínek [-] ) , M. Dudla [-] (69. V. Zvěřina [-] ) , P. Štěpánek [-] , O. Vrabec [-] (83. D. Novotný [-] )

FC Nový Bor
D. Blumentritt [-] - J. Broschinský [-] (62. M. Král [-] ) , J. Novák [-] (37. J. Berounský [-] ) , R. Ramisch [-] , L. Devátý [-] - L. Kubeš [-] , T. Janů [-] , O. Hamada [-] , P. Stromecký [-] , J. Černý [-] - D. Halbich [-] -

Počet diváků: 80. Rozhodčí: Eibl Lukáš - HRKAL Václav, VRCHOTA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.