Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2017 16:00

9.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kolo vysokých porážek - kanára schytal otloukánek Nový Bor


Branky


0

Lesniak nasázel tři branky, hosté porážku navíc odnesli i dvěma zraněními.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rozhodli

Domácí mužstvo začalo utkání lépe a domácí hráči Bor při počátečním tlaku zatlačili do defenzívy. Tomu se dařilo řešit útoky domácích a udržel čisté konto. Hostující útočné akce končily na dobře organizované a zkušené obraně domácích. Domácí obranu si velice dobře řídil a organizoval brankář. Ve 2. minutě domácí Bor prověřili, ale prudká střela proletěla nad brankou. V 5. minutě při souboji o míč byl nechtěně zraněn v obličejí Hamada, a po ošetření ve hře pokračoval.

 

V 9. minutě předvedl výborný zákrok v brance M. Král, když bravurně vyrazil míč směřující do branky. Ve 14. minutě se ukázalo, že zranění Hamady je vážnější, než-li se zdálo. Hamada ve vápně ztratil orientaci a prohrál souboj a hosté dostali první branku - 1:0. Než se znovu hra zahájila, odvádí Janů Hamadu na střídačku.

 

Ve 23. minutě hosté vybojovali rohový kop. Míč se dostal k Vinšovi, který však přestřelil branku domácích. Organizace borské hry hodně vázne a to vyhovuje domácím hráčům, kteří opět zvyšují tlak na branku a vytváří si další brankové příležitosti. Ve 31. minutě domácí přidávají další branku na 2:0. Po  naší rozehrávce berou míč a je tu další branka v síti - 3:0. V závěru poločasu domácí přidávají ještě další branku a je to 4:0. 

 

Lesniak dokonal hattrick

Do druhého poločasu novoborští trenéři přeskupili hráče a bojovali alespoň o korekci výsledku. V 56. minutě ale ve vápně Novák odpálil míč před brankářem Králem. Při tomto obranném zákroku došlo ke kontaktu a brankář byl zasažen kopačkou někde do oblasti třísel a  po pár minutách musel branku opustit. Mezi tím odstoupil ze hry Halbich a  nahradil jej Berounský. Pak přišlo další střídání a brankáře Krále nahradil Ouzký. V 72 .minutě vyřešil faul Ramische rozhodčí žlutou kartou a další dostal Hoke. Po jednom závaru v našem vápně nedokázali hosté odehrát míč do bezpečí a domácí zvyšují na 5:0. V samotném závěru zápasu přidávají domácí další branku do sítě na konečných 6:0. Výhra domácích byla jednoznačná. V novoborské hře byla řada chyb a vázla oraganizace hry.

 

zdroj: www.fcnovybor.cz

 



Sestavy


FK SEKO Louny
J. Pokorný [-] - P. Fiřt [-] (67. P. Vokurka [-] ) , P. Soukup [-] , T. Kurka [-] (82. J. Vondráček [-] ) , K. Krejčík [-] , V. Trup [-] (60. J. Kotlan [-] ) , J. Černý [-] , F. Schettl [-] (72. J. Hrnčíř [-] ) , J. Suchý [-] , V. Popovič [-] , M. Lesniak [-]

FC Nový Bor
M. Král [-] (66. K. Ouzký [-] ) - P. Hoke [-] , J. Černý [-] , L. Devátý [-] - L. Kubeš [-] , R. Ramisch [-] , T. Janů [-] , O. Hamada [-] (18. J. Novák [-] ) , J. Vinš [-] - P. Stromecký [-] , D. Halbich [-] (58. J. Berounský [-] )

ŽK: 79. K. Krejčík - 66. P. Hoke , 71. R. Ramisch .
Počet diváků: 198. Rozhodčí: Sapoušek Jáchym - ŠTĚRBA Václav, AUBRECHT Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.