Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2018 17:00

29.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valmez si zkomplikoval záchranu


Branky


13

V souboji dvou týmů hrajících o záchranu zvítězil Uherský Brod ve Valašském Meziříčí 4:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začal lépe hostující Uherský brod, když se dostal po čtrnácti minutách hry do vedení. Hosté zahrávali rohový kop z ravé strany a brankář Michut pvyběhl na centr do skrumáže, ale míč neměl, ten se naopak snesl na hlavu Václava Doliny, který jej poslal do odkryté brány. O minutu později přesně po čtvrt hodině hry však bylo vyrovnáno. Valašské Meziříčí rozehrávalo přímý kop z prostředka hřiště téměř ze třiceti metrů a Patrik Furmánek ho krásnou střelou poslal do šibenice. Osm minut před poločasovou přestávkou strhl Uherský Brod vedení zpět na svoji stranu. Po autovém vhazování se dostal míč až za obranu domácích, kde si jej po propuštění mezi nohama vzal jeden z hráčů hostů a přihrávkou po zemi našel Marka Mančíka, který dostal míč v souboji do sítě.

Ve druhém poločase začaly padat branky až v posledních deseti minutách. Přesně deset minut před koncem zvýšil Uherský Brod na rozdíl dvou branek. Z rychlé nenápadné akce po pravé straně se dostal míč k Filiu Hrubošovi, který obešel dva protihráče a navedl si míč na střed a krásnou křižnou střelou levačkou do šibenice dal gól. Šest minut před koncem ale vykřesal pro domácí jiskřičku naděje Pavel Tobiáš, který se uvolnil ve vápně na pravé straně a střelou po zemi na zadní tyč snížil. Definitivní tečku za zápasem udělal Uherský Brod ve třetí nastavené minutě. V té se dostali hosté do brejku a Filip Hruboš dostal míč naservírovaný řed odkrytou bránu a i přes padajícího obránce jej dostal do sítě na konečných 2:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Valašské Meziříčí
Ondřej Gazdoš - trenér Valašského Meziříčí: Dostali šanci mladí kluci, odchovanci, kteří jsou budoucností a dobře pracovali v tréninku. Nehráli jsme tak týmově, jako soupeř a to rozhodlo a projevilo se to na konečném výsledku.




Sestavy


TJ Valašské Meziříčí
M. Michut [-] - P. Furmánek [-] (88. D. Smékal [-] ) , J. Šulák [-] , Š. Vrána [-] , O. Bartozel [-] , Z. Sovák [-] , F. Drozd [-] , T. Gomola [-] , M. Gajdoš [-] (56. M. Václavek [-] ) , L. Vychodil [-] (56. P. Tobiáš [-] ) , L. Chapodze [-]

ČSK Uherský Brod
V. Nemrava [-] - J. Žůrek [-] (90. M. Pochylý [-] ) , M. David [-] , R. Holík [-] - B. Šálek [-] , M. Mančík [-] (72. L. Jaroněk [-] ) , V. Dolina [-] (63. J. Michalec [-] ) , R. David [-] , D. Sklenář [-] - F. Hruboš [-] , M. Vrága [-]

ŽK: 28. L. Vychodil , 51. T. Gomola , 70. Z. Sovák - 73. B. Šálek , 90. F. Hruboš .
Hráči zápasu: F. Hruboš .
Počet diváků: 158. Rozhodčí: Popelák Luboš - KULIČKA Radek, KOLÁŘ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: remíza

Těžký souboj, ve kterém nevidím favorita.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Trenér - SK Jiskra Rýmařov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů