Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2018 17:00

29.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rýmařov má jistou záchranu, padly tři červené


Branky


13

Jiskra vedla už 3:0, nakonec si zápas v závěru zkomplikovala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující celek začal v Kroměříži výborně a šel už v sedmé minutě do vedení. To se po akci a následném centru z pravé strany prosadil hlavičkou z prostoru malého vápna Tomáš Šupák. Brankáři Kofroňovi se na brance něco nezdálo. Ve dvacáté minutě předvedl skvělý zákrok brankář Baroš proti střele z bezprostřední blízkosti. Ve 29. minutě si navedl jeden z domácích hráčů míč a zpoza šestnáctky mířil dobře do šibenice, ale těsně minul.Ve 38. minutě se prosadil Rýmařov podruhé. Po dlouhém autu se dostal míč až k Radku Němcovi, který ranou z penaltového puntíku umístil míč k levé tyči. O tři minuty později mohli domácí snížit, ale hlavička mířila těsně vedle. V první nastavené minutě vyděsila Baroše střela z přímého kopu zpoza vápna.

Drama

V 55. minutě přidal třetí gól Jiskry a svůj druhý v zápase Tomáš Šupák, který šel po brejku téměř z poloviny hřiště sám na Kofroně a s ledovým klidem mu poslal míč placírkou po zemi mezi nohama do sítě. Pár minut před koncem si naskočil Tomáš Matoušek na centr z rohového kopu a snížil na 3:1. Tři minuty před koncem to bylo už jen o jednu branku.  Znovu dala Hanácká Slavia gól po rohovém kopu. Tentokrát se prosadil Pavel Hloch. Další gól již nepadl, ale po potyčce a nesportovních chováních dostali v nastaveném čase červenou kartu domácí Lukáš Motal, Pavel Hloch a hostující střelec Tomáš Šupák.



Ohlasy k zápasu



SK Jiskra Rýmařov
Milan Furik - Trenér Rýmařova: Nedarovali jsme si se soupeřem nic, hrálo se na maximum a utkání bylo hodně vyhecované. Jsem rád, že jsme utkání zvládli a udrželi se v Moravskoslezské fotbalové lize i pro další rok.



Sestavy


SK Hanácká Slavia Kroměříž
Z. Kofroň [-] - T. Matoušek [-] , P. Hloch [-] , T. Jeleček [-] - Š. Vyhlíd [-] (57. M. Neubert [-] ) , E. Sedláček [-] (80. P. Malošík [-] ) , L. Motal [-] , D. Stratil [-] (80. A. Dvořák [-] ) , M. Cupák [-] , D. Šmerda [-] - M. Kovář [-] -

SK Jiskra Rýmařov
L. Baroš [-] - L. Woitek [-] , Z. Horák [-] (46. D. Hleba [-] ) , T. Šupák [-] , R. György [-] , N. Tilkeridis [-] , K. Kocúr [-] , M. Furik [-] (90. T. Němec [-] ) , D. Dydowicz [-] , R. Němec [-] , J. Harazin [-] (73. V. Fiala [-] )

ŽK: 56. M. Kovář , 80. D. Šmerda - 19. D. Dydowicz , 45. K. Kocúr , 58. M. Furik , 64. L. Woitek , 71. J. Harazin , 90. L. Baroš . ČK: 90. P. Hloch , 90. L. Motal - 90. T. Šupák .
Hráči zápasu: T. Šupák .
Počet diváků: 136. Rozhodčí: Hlubinka Jakub - PÁRAL Roman, SEDLÁČEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Kroměříž posilněná výhrou v derby zvládne i svůj poslední zápas.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Trenér - SK Jiskra Rýmařov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích