0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2018 17:00

28.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Valmezu diváci branku neviděli


Branky


13

Do Valašského Meziříčí cestoval Spartak oslaben o Martina Malenovského (pracovní zaneprázdnění) a Vaška Ondřejku (zranění). Mezi tyčemi dostal příležitost Radim Unger a zhostil se jí na výtečnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

omácí ještě nemají jistotu záchrany v soutěži, šlo jim tedy o to zápas vyhrát. To Spartak má tyto starosti již za sebou. 

Utkání hrané za vytrvalého deště a postupně klesající teploty začali lépe domácí. Hned v 5. minutě se na nebezpečně padající centr do pokutového území musel natáhnout právě Radim Unger, míč odvrátil, ovšem dostal se k němu domácí Tobiáš a jeho následnou střelu k tyči pohotový Unger bravurně zneškodnil. Stejně dobrý zákrok si debutant mezi hulínskými tyčemi připsal v 8. minutě po střele Klimpara. 

Zápas se povětšinou hrál mezi šestnáctkami a obě obrany si dávaly na svém výkonu záležet. Takto uběhla řada minut, než se přítomní diváci dočkali zase podařené akce. Tu první si v 26. minutě připsal Spartak, kdy po Michálkově centru hlavičkoval Šrom v nadějné pozici nad branku. 

Spartak se k domácí brance osmělil rovněž v 37. minutě, kdy Tureček vysunul míč na Hradila, ovšem výsledná střela mířila jen nad domácí branku. Horko před brankou Valašského Meziříčí bylo taktéž v 39. minutě, kdy pokutovým územím prošel míč na Michala Šroma, jeho střelu ale domácí dokázali zblokovat.

„Nedáš dostaneš“ mohlo platit v 42. minutě, když po našem autu domácí přešli do brejku a konečnou střelu Gomoly musel vytahovat znovu pohotový Radim Unger.
O poznání živější hra byla k vidění ve Valmezu ve druhém poločase. Domácí se více tlačili do útoku a toho se snažil Spartak využít ke svým výpadům. 

Nepříjemná situace se však vůči hulínské brance klubala v 54. minutě. Domácí se hrnuli k pokutovému území a konečnou střelu Klimpara zablokoval vracející se Tomáš Josl. Nebezpečně vypadala také situace ze 60. minuty, kdy v souboji Klimpar přetlačil Zlámala. Finální střelu domácího hráče nicméně vyrazil hbitý Unger.

Spartak ve druhé hrozil zejména z rychlých akcí, kterým však snad i díky mokrému terénu chyběla větší přesnost, a tak řada zakončení buď směřovala mimo branku nebo je domácí dokázali zavčasu zpacifikovat. 

Ohrozit domácí branku se tak Spartaku moc nedařilo. Nadějně však vypadala střela Michala Dvořáčka z přímého kopu v 77. minutě, která zapadla těsně vedle tyče domácí branky.

Když domácí Drozd ani střelou z 81. minuty nepřekonal bezchybného Ungra v naší brance, nakonec si soupeři podělili po bodu za bezbrankovou remízu. Pro diváka, který je ze zápasů Spartaku zvyklý na množství vstřelených branek, tak musel být výsledek z tohoto pohledu zklamáním. Ostatně bezbrankovou remízu Spartak uhrál naposledy v sezóně 2013-2014 v domácím souboji se Sigmou „B“.

Spartak nyní čeká náročný a závěrečný program – už v úterý 5. 6. 2018 nás čeká prestižní derby s Hanáckou Slavií Kroměříž od 17 hodin. O víkendu pak poslední zápas sezóny v Petřkovicích.

zdroj: www.spartakhulin.com



Ohlasy k zápasu


TJ Valašské Meziříčí
Jindřich Lehkoživ - Trenér Hulína: Ze základní sestavy nám dneska vypadli Martin Malenovský z pracovních důvodů a Vašek Ondřejka pro zranění, chyběl i Michal Minář. Šanci dostali kluci, kteří nenastupovali pravidelně od začátku, např. zálohu jsme dnes měli velmi mladou. Myslím si, že se svých úkolů kluci zhostili dobře, ať už to byl Unger, který neudělal chybu, tak i Rožek, jako všichni ostatní, kteří se tam dostali. Bylo vidět, že v některých fázích klukům chybí větší zkušenost, protože jsme tam museli řešit nějaké brejkové situace špatně, ale jinak jsem rád, že se zapojili a chytili se své šance. Uvidíme, jak na tom budeme zdravotně s marody. Čeká nás zápas s Kroměříží, na který se těšíme a doufáme, že přes týden na něj přijde i dost lidí. Poté nás čeká poslední zápas v Petřkovicích, já doufám, že nakonec zůstaneme kolem 7. místa v tabulce.




Sestavy


TJ Valašské Meziříčí
F. Mucha [-] - P. Furmánek [-] (46. L. Vychodil [-] ) , J. Šulák [-] , P. Tobiáš [-] (71. M. Výmola [-] ) , Š. Vrána [-] , O. Bartozel [-] , P. Klimpar [-] , T. Gomola [-] , F. Drozd [-] , V. Žilinský [-] , L. Chapodze [-]

SK Spartak Hulín
R. Unger [-] - M. Vyskočil [-] , J. Zlámal [-] , V. Rožek [-] (81. T. Pospíšil [-] ) , T. Josl [-] , E. Hradil [-] , M. Vyskočil [-] (71. J. Oulehla [-] ) , M. Šrom [-] , M. Dvořáček [-] , M. Tureček [-] , R. Michálek [-]

ŽK: 38. V. Žilinský - 88. M. Vyskočil , 90. J. Zlámal .
Hráči zápasu: R. Unger .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Denev Alex - PETR Zdeněk, SEDLÁČEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Trenér - SK Jiskra Rýmařov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: remíza

Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů