M. Malý 65.
1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2018 17:00

24.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valmez vyloupil Otrokovice


Branky


11

V důležitém souboji uspělo Valašské Meziříčí v Otrokovicích poměrem 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující celek začal utkání výborně, když se dostal do vedení už v deváté minutě. Po krásném centru z pravé strany si na míč naskočil Viktor Žilinský a hlavičkou do protipohybu Semanka uklidil míč do sítě. Ve 24. minutě měl velkou šanci na srovnání Bojda, který šel do samostatného úniku, ve kterém ale o kousek minul branku soupeře. O tři minuty později zatáhl Drozd dobře míč a našel následně Formánka, který byl ve vápně sražen, ale rozhodčí ani přes protesty do píšťalky nefouknul. Ve 33. minutě měly Otrokovice další velkou šanci, znovu postupoval jeden z jejich hráčů sám na brankáře Muchu, ale ani tentokrát nebyl Chwaszcz úspěšný. 

Domácí Otrokovice reagovaly na vývoj utkání dvojím poločasovým střídáním. V 59. minutě se v dobré šanci po přihrávce Nzembiho objevil znovu Bojda, ale Mucha jeho pokus vyrazil na rohový kop. V 66. minutě se po rohovém kopu dočkali domácí vyrovnání. K odražeému míči se ve vápně dostal Jakub Malý a propálil brankáře Muchu. Už to vypadalo na remízu, ale sedm minut před koncem napřáhl ke střele ze střední vzdálenosti hostující George Alaverdashvili a krásnou střelou trefil přesně růžek branky a Semanko byl bezmocný. Minutu před koncem měli ještě domácí obrovskou šanci a sahali po bodu. Po rohovém kopu se jeden z viktoriánů dostal k hlavičce, ta ale skončila pouze na horní tyči a skóre se tak neměnilo a zůstalo 1:2. 



Ohlasy k zápasu



TJ Valašské Meziříčí
Michal Hubník - trenér Valašského Meziříčí: Nechtěli jsme dělat chyby, což se nám povedlo a vedlo to k dobrému týmovému výkonu. Tři body jsou odměnou za tvrdou práci. Nikdo z hráčů nic v tomto zápase nevypustil.



Sestavy


FC Zlínsko
J. Semanko [-] - R. Jurča [-] (75. A. Bahounek [-] ) , M. Vašulka [-] , D. Nzembi [-] , D. Bojda [-] , Š. Chwaszcz [-] , A. Jasenský [-] , M. Fiala [-] (46. D. Pěnička [-] ) , O. Byrtus [-] (46. Z. Behan [-] ) , T. Zábojník [-] , M. Malý [-]

TJ Valašské Meziříčí
F. Mucha [-] - V. Žilinský [-] , P. Furmánek [-] (83. O. Bartozel [-] ) , M. Václavek [-] , L. Chapodze [-] , A. George [-] , P. Klimpar [-] , T. Gomola [-] (60. M. Výmola [-] ) , F. Drozd [-] , L. Vychodil [-] , P. Tobiáš [-] (69. T. Chargeishvili [-] )

ŽK: 68. R. Jurča , 83. D. Bojda - 73. V. Žilinský , 88. M. Výmola .
Hráči zápasu: F. Mucha .
Počet diváků: 165. Rozhodčí: ČERNÝ Dalibor - HLUBINKA Jakub, SEDLÁČEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Lukáš Hapal
Tip experta: výhra hostů

Valmez v Otrokovicích zabere.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Trenér - SK Jiskra Rýmařov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích